Huisje met jacuzzi

Huisje met jacuzzi
Hans@1 Reisgids 16 februari 2022 Gewijzigd op:
Een huisje met jacuzzi huren

Steeds meer mensen huren een huisje met jacuzzi. Soms zelfs een huisje met sauna en jacuzzi. Géén bubbelbad of sauna in huis maar een echte buitenjacuzzi. Waarom is een huisje met jacuzzi zo populair geworden? Een waarom kiezen vooral stelletjes voor een verblijf in een huisje met buitenjacuzzi?  En waarom huren mensen een huisje met een bubbelbad?  In deze blog doen we dat uit de doeken.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle vakantiehuizen met jacuzzi

Romantisch weekendje weg

Als je aan een romantisch weekendje weg meg zijn 2 denkt, denk je misschien wel als eerste aan een verblijf in een romantisch hotel aan zee. Een all inclusive hotel in Noord-Holland, Scheveningen, Ameland of Texel misschien. Met een verblijf in een romantisch hotel aan zee is niets mis, zeker niet al je een privé sauna of jacuzzi op je hotelkamer hebt. Maar toch heeft het niet de “wauwfactor” die een huisje  met jacuzzi voor 2 personen heeft.  Een jacuzzi of hottub in de tuin is toch op een andere manier genieten. Wellness ervaren in de buitenlucht is echt genieten.

romantisch in de jacuzzi

Weekendje weg in wellness resort Nederland

Een leuk alternatief voor een verblijf in een huisje met buitenjacuzzi, hottub of privé sauna is een weekendje weg boeken in een wellness resort. Ook aangenaam voor een dagje uit. In zo een resort vind je veel meer wellness faciliteiten dan een sauna, Turks Stoombad of jacuzzi. Je vindt er vaak een Spa met binnen- en buiten baden, kruidenbaden en vele manieren om te ontspannen. Heb je behoefte aan een ontspanningsmassage of Hot Stone? Dat kan allemaal bij een wellness resort Nederland.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle wellnesshotels met jacuzzi

8 mooiste Wellness resort Nederland

Wij hebben de 8 fijnste wellness resorts van Nederland op een rij gezet. Van de Zwaluwhoeve tot de Veluwse Bron. Van Thermaalbad Arcen tot Sauna Drome Veluwe. Of je nu een wellness weekend met zijn 2 aan zee zoekt of een een wellness resort zoekt in Zuid-Limburg, Drenthe, Zeeland of Brabant. Je vindt overal in Nederland prachtige resorts waar je een weekendje met je partner volledig kunt ontspannen. En natuurlijk ben je in zo een wellness resort Nederland ook van harte welkom als alleenstaande.

wellness tijdens vriendinnenweekend

Een huisje met jacuzzi én sauna huren.

Wie nog meer wil genieten tijdens zo een romantisch weekendje weg met zijn twee of relax vakantie, huurt een huisje met jacuzzi én privé sauna. Dat kan een hout gestookte Finse sauna zijn of een infraroodsauna. Als je voor authentiek gaat, kies je een huisje 2 personen met Finse sauna en buitenjacuzzi. Wist je dat een hout gestookte sauna een heel andere warmte geeft dan een infraroodsauna? Meer behaaglijk, meer romantisch. Genieten in een Finse sauna!

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle vakantiehuizen met jacuzzi

Mag de hond ook mee?

De grote vraag is ieder jaar weer, waar vind ik een vakantiehuisje met jacuzzi waar de hond ook welkom is. Het is niet zo moeilijk een vakantiehuis met jacuzzi te huren zonder huisdier. Dan is er keuze genoeg.  Echter, zodra je een luxe vakantiewoning of villa met jacuzzi wilt huren, zijn honden vaak niet toegestaan. De oplossing?  Ga naar een website waar honden altijd zijn toegestaan en selecteer dan op huisjes met jacuzzi.  Zo een website is bijvoorbeeld “Vakantiehuis met Hond.nl”. Op die website vind je alleen maar huisjes waar honden zijn toegestaan. En je kunt er ook een huisje met hond en jacuzzi huren.

met vrienden in de jacuzzi

Een romantisch huisje met sauna of jacuzzi hoeft niet duur te zijn

Het is een groot misverstand dat wellness huisje duur zijn.  Het is waar dat je vandaag de dag geen weekendje meer weg kunt in een huisje met jacuzzi onder de 150,00 euro maar het is ook weer niet waar dat wellness huisjes met jacuzzi of hottub alleen voor de Elite bereikbaar zijn. Het is wel een kwestie van goed uitzoeken, prijzen vergelijke en uitselecteren. Met wat aandacht en tijd vind je zeker een vakantiehuis met buitenjacuzzi wat betaalbaar is.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle vakantiehuizen met jacuzzi

Last minute wellness huisje Nederland boeken

Dat is zeker van toepassing als je een last minute wellness weekendje Nederland boekt. Vergelijk de prijzen en mogelijkheden tot voor één dag voor vertrek.  Dan zal je zien dat zo een luxe wellness huisje dat 3 dagen geleden nog 300 euro voor een weekendje weg kostte, nu nog maar de helft van de oorspronkelijke prijs kost. Geduld en doorzettingsvermogen wordt vaak beloond. Geduld is een schone zaak. Ook als het om het boeken van een romantisch huisje met wellness voor 2 gaat.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle lastminute huisjes met jacuzzi

Reacties zijn gesloten.