Heerlijk ontspannen bij deze 8 wellness resorts in Nederland

Heerlijk ontspannen bij deze 8 wellness resorts in Nederland
Arno@2 Dagje uit 17 juni 2019 Gewijzigd op:
Wat zijn de mooiste wellness resorts van Nederland?

Dit zijn de 8 fijnste wellness resorts in Nederland. Pak je agenda en kies een dag/weekend om jezelf eens heerlijk te verwennen. Kies voor een romantisch weekendje met je partner of ontspan samen met je vriendin(nen). Met deze 8 fantastisch wellness hotels en resorts kom jij namelijk helemaal tot rust! Relaxen doe je hier op de manier zoals jij dat wilt.

Verblijf in 4* Bungalow in
8 dagen even heerlijk eruit
Vandaag al vanaf €2.00
1.png
Bekijken

Thermen Bussloo, één van mooiste wellness resorts Nederland

Thermen Bussloo is al meerdere keren tot beste wellness resort van Nederland verkozen en alleen daarom al een bezoekje waard. Je kan hier ook terecht als je gewoon een dagje wilt ontspannen, maar een meerdaags bezoek is zeker een aanrader.

De wellness bestaat uit 15 verschillende sauna’s, 8 baden en vele ontspanningsruimtes. Ook is het mogelijk om een heerlijke massage of ander verwenritueel bij te boeken. De opgietsauna is zelfs één van de grootste van Nederland. Het is één van de bekendste wellness resorts van Nederland.

Leuke is dat ze momenteel een actie hebben lopen bij Vakantieveiligen waardoor je wellicht goedkoop een bezoekje kan brengen.

Locatie: Apeldoorn
Entreeprijs: vanaf €36,50

Veluwse Bron

De Veluwse Bron zorgt al jaren voor een unieke beleving tussen ontspanning en natuur. Hoewel de wellness groot is, voelt het zeker niet massaal aan. Je hebt echt het gevoel alsof je hier in de natuur tot rust komt! Heerlijk toch?

Met meer dan 20 sauna’s, 9 baden en vele verschillende massages kan je bij Veluwse Bron van een zeer uitgebreid aanbod genieten. Helaas is het enigste nadeel dat zij zelf geen hotel hebben waardoor je niet gemakkelijk van de wellness naar het hotel kan gaan. Wel hebben zij verschillen B&B en hotels als partners aangesloten.

Locatie: Emst
Entreeprijs: vanaf €34,50

Elysium

Wellness resorts in de omgeving van Rotterdam zijn schaars. Misschien niet de bekendste, maar het doet zeker niet onder voor de twee hierboven genoemde. Elysium ligt in de omgeving van Rotterdam en sprak ons vooral aan vanwege haar ontspanningsroutes. Je kan hier een bepaalde route afleggen waardoor je geen enkele sauna of bad misloopt. Super handig!

Elysium beschikt over meer dan 20 sauna’s, 12 baden en vele verschillen verwenrituelen. Hier geldt hetzelfde als bij Veluwse Bron dat ze niet over een eigen hotel beschikken, maar over partnerhotels. Deze liggen allemaal in de omgeving van Blieswijk.

Locatie: Bleiswijk
Entreeprijs: vanaf €34,50

SpaSereen

Bij SpaSereen geniet je nog echt van pure rust. Dit resort is nog niet zo massaal als de bovengenoemde resort waardoor je hier direct op je gemak zal zijn. Geen kakelende huisvrouwen en vervelende opgepropte baden. Hier is de echte massa nog niet te vinden

Wellicht iets minder verschillende sauna’s, maar nog steeds voldoende keuze. Je hebt namelijk de keuze uit meer dan 10 verschillende sauna’s, 12 baden en verschillende rustruimtes. Er is zelfs een sauna op het water gebouwd waar je geniet over een prachtig uitzicht.

Locatie: Tienhoven (vlakbij Maarssen)
Entreeprijs: vanaf €31,50

Thermae 200

Gelegen in de prachtig omgeving van Valkenburg vind je Thermae 2000. De ideale uitstap voor een leuk weekendje Maastrich, Valkenburg en natuurlijk het resort. Slapen bij het resort is dan ook geen enkel probleem, want het beschikt over een eigen hotel.

Thermae 2000 is gelegen bovenop een berg van Valkenburg waardoor je geniet van heerlijke rust en een prachtig utizicht. Het beschikt over meer dan 11 sauna’s en 6 verschillende baden. Ook zijn massages en andere behandelingen verkrijgbaar

Locatie: Tienhoven (vlakbij Maarssen)
Entreeprijs: vanaf €34,50

Zwaluwhoeve

De Zwaluwhoeve staat vooral bekend bij de wat startende ontspanners. Dit heeft vooral te maken met de vele acties en vele badkledingdagen welke Zwaluwhoeve heeft. Toch is deze sauna een echte aanrader voor iedereen. Het is gelegen middenin de natuur en beschikt zelfs over een Noorderlicht sauna. Let wel op dat het bij de Zwaluwhoeve erg druk kan zijn!

Zwaluwhoeve beschikt over 14 sauna’s en 6 verschillende baden. Ben jij met je vriendin hier dan gaat je de praatsauna zeker bevallen! Hier hoef je in tegenstelling tot alle andere sauna’s niet op je stemgeluid te letten. Geniet van een heerlijke sauna en klets ondertussen vrolijk met je vriendin.

Locatie: Hierden
Prijs: €34,50

vriendinnenweekend Roompot banner

Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen behoort tot de meeste relaxte en bekendste wellness resorts van Nederland. Ook in Limburg gelegen, is Thermaalbad Arcen! Dit staat niet bekend om haar prachtig sauna’s, maar vooral om haar heerlijke baden. Ben jij niet zo van het naakte dan is dit een goed alternatief. De speciale buitenbaden zijn namelijk opgewarmd tot 38 graden en voorzien van speciaal bronwater wat een verzorgende werking op je huid heeft.

Je hebt hier de keuze uit verschillende thermaalbaden en een aantal sauna’s. Voor de thermaalbaden dien je in badkleding gekleed en de sauna’s zonder (naakt). Hier is dan ook een aparte scheiding voor zodat iedereen optimaal kan genieten. Overnachten kan je bij het hotel of naastgelegen park.

Locatie: Arcen
Entreeprijs: €29,00

Sauna Drome Veluwe

Sauna Drome Putten is gelegen midden in de natuur van de Veluwe. Omringd door prachtige dennenbomen en traditionele Finse sauna’s kom je hier helemaal tot rust. Hier gaan ontspanning en lekker eten hand in hand.

Sauna Drome Putten is niet groot, maar door de ligging in de natuur geniet je hier echt! Het resort beschikt over een grotsauna, Finse bloksauna, Houtgestookte sauna en Drome boot. Deze laatste is een uniek en nergens anders te vinden. Met de boot ga je naar de overkant van het meer waar je ondertussen kan geniet van een heerlijke sauna. Ook is het mogelijk om plaats te nemen op het balkon van de boot. Het is één van de meest authentieke wellness resorts van Nederland.

Locatie: Putten
Entreeprijs: €28,50

Zelf een wellnes privé voorziening kopen?

Zou je zelf thuis een jacuzzi, sauna of bubbelbad willen hebben? Dan hebben wij een tip voor je. Je kunt voor relatief weinig geld een opblaasbare jacuzzi kopen. Dat kan bijvoorbeeld via Praxis of de Lidl. Je kunt ook bij een specialist in wellness- en bubbelbaden zo een goedkope jacuzzi aanschaffen. Ook een jacuzzi opblaasbaar voor 4 of 6 personen.

Wellness hotel boeken in Antwerpen.

Niet alleen in Nederland vind je de leukste wellness hotels, ook in België en met name Antwerpen. We schreven eerder een artikel over hotels in Antwerpen

Reacties zijn gesloten.