Een huisje Ardennen huren

Een huisje Ardennen huren
Hans@1 Overnachten 27 september 2022 Gewijzigd op:
Een huisje Ardennen huren, daar moet je op letten.

Als je een huisje Ardennen wit huren, zijn er zeker een aantal zaken waar je op moet letten. Niet alleen aangaande de bijkomende kosten en verplichte waarborgsom maar ook andere praktische zaken.  Natuurlijk zal je vakantie in de Ardennen een feest zijn. Maar met deze tips weet jij beter een aantrekkelijk en goedkoop huisje Ardennen te huren.

Let op de verborgen kosten bij huren huisje Ardennen.

Indien je een huisje in de Ardennen gaat huren, heb je behalve de kale huursom veelal te maken met veel andere kosten. Denk aan toeristenbelasting, verplichte schoonmaakkosten, een waarborgsom en soms kosten voor energie. Indien er een hottub, sauna, whirlpool of jacuzzi bij het huisje hoort en je deze wilt gebruiken worden er soms ook extra kosten in rekening gebracht. Deze worden vaak achteraf met de waarborgsom verrekend. Tel daarbij op dat je soms ook betaalt voor WIFI of een ander internet systeem en je begrijpt dat alle kosten flink kunnen oplopen. Je dacht een goedkoop huisje Ardennen te huren maar daar alle bijkomende kosten wordt het uiteindelijk een duur vakantiehuisje in de natuur. Het is dan ook zaak om als je een goedkoop huisje Ardennen zoekt, niet alleen de huurprijzen goed te vergelijken naar vooral ook de extra en “verborgen kosten”.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle huisjes bij Heerlijke Huisjes

vakantie Ardennen met hond

Een huisje Ardennen met hond boeken

Veel mensen gaan naar de Ardennen voor een vakantie met hond. En, groot gelijk. De Luxemburgse en Belgische Ardennen zijn ideale locaties om met honden te gaan wandelen of een honden fietskar achter de fiets te koppelen. Ook bij een vakantie met hond in de Ardennen kan er echter sprake zijn van extra kosten. Je betaalt weliswaar geen toeristenbelasting voor de hond maar in 9 van de 10 gevallen betaal je wel een vergoeding per nacht per huisdier. En die kunnen zeker bij een vakantie Ardennen met 2, 3 of 4 honden flink oplopen. Reken maar uit als je een vakantiehuisje Ardennen voor 14 dagen hebt gehuurd met 3 honden. Als je 10 euro per hond per nacht betaalt, ben je na 14 dagen 420 euro lichter. Tel daarbij op de eventuele kosten van verplichte inentingen en een honden paspoort en je begrijpt wat de financiële valkuil is van een vakantie met hond Ardennen en verblijf in een huisje, chalet of vakantiepark waar honden toegelaten worden.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle huisjes bij Heerlijke Huisjes

Roadtrip door de Belgische Ardennen

Een Roadtrip door de Belgische Ardennen is helemaal zo een slecht idee nog niet. Je hebt veel vrijheid en reist met je eigen of gehuurde vervoermiddel. Je kunt overnachten in bijvoorbeeld een hotel Ardennen of een last minute stacaravan  huren. Het is de kunst om de mooiste plekjes van de Belgische Ardennen te vinden en leuke en gezellige plekjes vinden om te overnachten. Wat dat betreft is een caravan of camper ideaal.  Je hebt altijd je eigen ” huisje” bij je en bent niet afhankelijk van de beschikbaarheid van een huisje Ardennen, hotel, chalet of stacaravan.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle huisjes bij Heerlijke Huisjes

Reacties zijn gesloten.