Over ons

HolidayTrust is een online vakantieplatform welke vakantiegangers zo goed mogelijk probeert te informeren & inspireren. Doormiddel van ons uitgebreide beoordelingssysteem en onze dagelijks informatiestroom van blogs, accommodaties & bezienswaardigheden zorgen we voor een volledig aanbod voor vakantiegangers. Uiteindelijk draagt iedereen bij aan een transparantere reiservaring

HolidayTrust is opgericht in 2018 nadat wij de behoefde voelde om de ontbrekende puzzelstuk in de reisbranch te vervullen. Veel reiswebsites bieden reizen, informatie of ervaringen aan. HolidayTrust combineert deze facetten zodat reizigers een zo volledig mogelijk beeld krijgen van hun nieuwe reisbestemming(en).

Wees de gids over je eigen vakanties

De afgelopen tien jaar heeft de reisbranch zich ontzetten snel ontwikkeld. Waar vroeger vele landen onbereikbaar waren, staat tegenwoordig je niets meer in de weg. De opties zijn eindeloos met bedrijen als Airbnb, Skyscanner, Booking & Tiqets. Allemaal initiatieven welke bijdragen aan de manier van reizen welke we vandaag de dag kennen.

Daarbij is de rol van reisbureaus steeds meer in ontwikkeling. Veel reizigers hebben liever de regie in eigen hand en dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. Wij bieden dan ook maar wat graag een platform waarbij reizigers goed geïnformeerd hun volgende vakantie kunnen samenstellen zonder dat zij de regie uit handen geven.

Onze visie is dan ook:
Op vakantie gaan is het mooiste dat bestaat, maar je vakantie uitzoeken, samenstellen en van te voren beleven is eigenlijk net zo leuk

Wees nou eerlijk je eigen vakantie samenstellen is toch ontzettend leuk?