Over ons

De gids over je
eigen vakantie

Wij zijn onze website begonnen met het idee om reizigers hen vakantie geheel zelf te kunnen organiseren. Waarbij we vroeger een reisbureau nodig hadden voor onze vakanties. Tegenwoordig zijn er steeds meer reizigers welke dit hef in eigen hand nemen. Niet zo gek, want het organiseren van je eigen vakantie is ontzettend leuk!

De afgelopen jaren is er ontzettend vele veranderd. Vliegtickets boeken doen we al jaren niet meer direct bij de vliegmaatschappijen, maar doen we via vliegticketzoekmachines als Skyscanner. Zelfde geldt bij hotels boeken, auto’s huren of bezienswaardigheden bezoeken met een locale gids. Vrijwel voor alles is er tegenwoordig een prachtig concept welke je hierbij kan helpen. Nie zo gek dat het vandaag de dag een stuk makkelijk is om je eigen vakantie te regelen als bijvoorbeeld 10 jaar gelegen

Wij willen de onbrekende puzzel vervullen om gebruikers zo goed mogelijk te helpen bij deze nieuwe manier van reizen. Wij inspireren en informeren onze bezoekers met onze dagelijkse nieuwe stroom van informatie en beoordelingen. De leukste blogposts, relevante bestemmingsinformatie en betrouwbare reviews en tips van hotels, bezienswaardigheden & bestemmingen. Een volwaardig informatiesysteem waar je in korte tijd relevanate informatie kan vinden over jouw vakantiebestemmingen.

Wij willen voor alle bestemmingen vakantiegangers informeren, inspireren & faciliteren

Laat je inspireren

Dagelijks schrijven wij nieuwe inspirerende verhalen op onze website om reizigers te informeren en inspireren. Zelfs als je nog niet weet waar je precies heen wilt dan ben je bij ons op het juiste adres. Dagelijks schrijven onze fanatieke blogsters de leukste artiekelen om jouw te inspireren voor je volgende reis. Laat je meenemen in de wereld van onze blogsters en kies de reisbestemming(en) voor jouw volgende vakantie.

Goed voorbereid
op vakantie

Niets zo fijn om goed voorbereid op vakantie te gaan. Wanneer je vakantiebestemming vast ligt dan begint het leuke werk. Vanaf nu kan je starten met het zoeken van je verblijf en vastleggen wat je allemaal wilt doen. Wij verzamelen voor alle regio's en plaatsen de juiste informatie zodat jij alleen maar hoeft te kiezen. Het makkelijskte is dat je dit allemaal gemakkelijk kan vinden op een overzichtelijke pagina van de bestemming waar jij heen wilt.

Naast de uitgebreide informaitevoorziening doen wij er ook alles aan om reizigers met elkaar in contact te brengen. Doormiddel van ons uitgebreide beoordelingssysteem is het mogelijk om van alle verblijven, bezienswaardigheden en andere activiteiten beooordelingen achter te laten. Andere reizigers kunnen deze lezen waardoor zij een beter beeld hebben van wat aansluit bij hen bezoek. Zo zorgen we met zijn allen dat elke vakantie zo perfect mogelijk verloopt.

Onze experts staan
klaar voor je

In sommige gevallen heeft je volgende vakantie wellicht een beetje hulp nodig voor de juiste vorm. Zelf loop je al weken te zoeken, maar kom je er niet helemaal uit. Een expert kan je hier dan uiteindelijk bij helpen en ervoor zorgen dat je tot nieuwe inzichten komt. Laat je informeren door experts welke al eens eerder met die bijltje hebben gehakt. Of het nou gaat om een goed hotel welke je zoekt in een stad/streek, leuke activiteiten of welke vliegticket je moet hebben. Zij helpen je graag verder!