Welkom bij HolidayTrust!

De vakantie is één van de belangrijkste momenten van het jaar. Iets waar jij waarschijnlijk het gehele jaar naar uit kijkt. Even heerlijk ontspannen, nieuwe indrukken opdoen en genieten van de mensen om je heen. Het ideale moment om je op te laden en te ontsnappen aan de vaste patronen. Bij HolidayTrust vinden wij het belangrijk dat jij optimaal kan genieten van je vakantie. Kortom een passende vakantiebestemming met verblijf die perfect aansluit bij jou behoeftes. Door jou te inspireren hopen wij daarnaast dat je onvergetelijke momenten overhoudt om vervolgens weer uit te kijken naar het volgende welverdiende vakantie.

Vakantie draait om gevoel

Vakantiebeoordelingen zijn overal te vinden. Toch hebben wij ook besloten om reviews te verzamelen. Niet alleen van accommodaties of bezienswaardigheden, maar vooral van bestemmingen. Uiteindelijk is dit misschien wel net zo belangrijk als het hotel waar je verblijft.

Wij doen dit alleen niet in de vorm van getallen, maar op basis van gevoel. Want wees nou eerlijk, hoe weet je nou of een bed beoordeelt moet worden met een 8 of een 10? Wij houden het liever simpel en laten je beoordelingen in woorden als “Hemels”, “Enthousiast” of misschien juist “Verschrikkelijk”. Daarnaast beoordeel je bij ons maximaal vier onderdelen en kan je aangeven als iets je positief of juist negatief is opgevallen.

Kortom bij ons beoordeel je snel, eerlijk en laat je jouw gevoel spreken. Iets waar iedere andere reiziger direct iets aan heeft!

Opzoek naar nieuwe avonturen

Wij gaan graag opzoek naar nieuwe avonturen en hopen dat jij daar deel van uit wilt maken. Er is tenslotte toch niets leukers als weer opzoek te gaan naar je volgende vakantie.

Onze experts schrijven dagelijks nieuwe inspirerende blogs en informatie over (nieuwe) vakantiebestemmingen. Nee wij willen hierbij niet iedereen inspireren om complete wereldreizen te maken. Alles wat met vakantie te maken heeft bespreken wij. Of je nou opzoek bent naar een nieuwe stedentrip, vakantie in eigen land of bijzondere vakantie in een ver land. Jouw nieuwe vakantie plannen is uiteindelijk ons doel en dit doen we graag samen met al die andere reizigers.