De voordelen van een huisje met bubbelbad

De voordelen van een huisje met bubbelbad
Hans@1 Ontdekken 3 september 2021 Gewijzigd op:

Waarom zoveel mensen een huisje met bubbelbad huren.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar ontspanning en ontstressen vakantie. En waar kan je beter relaxen dan een huisje met bubbelbad?  In een huisje met whirlpool, privé sauna of bubbelbad, kan je heerlijk onthaasten.  Zeker, als je een particulier huisje aan zee met ligbad, bubbelbad of jacuzzi hebt weten te bemachtigen. We noemen hier een aantal redenen op om een huisje met bubbelbad te huren.

Voordelen van een huisjes met bubbelbad

Een verblijf in een huisje met bubbelbad biedt zeker voordelen. We noemen er enkele:

  • Ontstressen vakantie. Wil je ontstressen tijdens je vakantie?  dan is een huisje met bubbelbad, sauna of jacuzzi, ideaal.
  • Omdat een bubbelbad in tegenstelling tot een buitenjacuzzi een binnen voorziening is, kan je bijvoorbeeld ook in de herfstvakantie genieten van deze unieke wellness faciliteit.
  • Vakantiehuisjes met whirlpool, ligbad of bubbelbad zijn véél goedkoper dan huisjes met eigen zwembad.
  • Je kunt een huisje in Nederland ook huren op een park met subtropisch zwembad.
  • Dit type wellness huisjes leent zich uitstekend voor een romantisch weekendje weg.
  • Je kunt ook als single zo een huisje huren.
Verblijf in 4* Hotel in
2 dagen even heerlijk eruit
Vandaag al vanaf €64.00
1.png
Bekijken

Dit type wellness huisje is ook te huur bij een aantal vakantiepark ketens

-Je vindt dit type relax huisjes ook op de vakantieparken van SunParks, Landal GreenParks en Roompot Vakantieparken. Zie als voorbeeld het unieke vakantiepark van SunParks de Haan aan de Belgische kust.  Dit vakantiepark met zwembad en in West-Vlaanderen heeft meerdere wellness voorzieningen en zwembaden. Je kunt er een 2, 4 of 6 persoons wellness huisje huren maar ook gaan voor een vakantiehuis voor een grote groep. Er zijn namelijk op dit park grote vakantiehuizen voor 10 of 12 personen te huur.

roompot lastminutes banner

Romantisch weekendje weg in een vakantiehuisje met bubbelbad

Een romantisch weekendje weg met zijn twee?  Dat kan prima in een huisje met wellness voorziening. Kies voor een weekendje weg met zijn twee een huisje aan zee, in de bossen of Middle of Nowhere. Het kan best wel eens prettig zijn om in een afgelegen vakantiehuisje te verblijven. Je vindt in zo een rustig gelegen vakantiehuisje méér privacy en meer romantiek. Lijkt het je niet heerlijk om ’s avonds de gordijnen niet dicht te hoeven doen?? Gewoon omdat je géén buren hebt?

wellness behandeling

Huisje met sauna én bubbelbad huren

Voor het ultieme wellness weekend, huur je een huisje met sauna én bubbelbad. Door de combinatie van deze wellness voorzieningen, beleef je telkens een ander relax moment. Daar komt bij dat als je een wellness huisje met infraroodsauna huurt, deze ook nog eens goed is voor spieren. Een infraroodsauna in je vakantieverblijf biedt je ook mogelijkheden om in combinatie met een detox kuur, af te vallen. Natuurlijk is afvallen een proces van de lange termijn. Een verblijf in een huisje net infrarood of Finse sauna kan wel een aanzet zijn om aan een gezonder en slanker lichaam te werken. Overigens kan je ook zo een afval- of gezondheidsvakantie boeken bij een wellness resort in Nederland

Wellness huisje huren tijdens de herfstvakantie

Waarom een huisje met bubbelbad huren? Wellness huisjes zijn bij uitstek geschikt voor een verblijft tijdens de herfstvakantie. Als de zomer voorbij is en we hebben kunnen genieten van zon, zee en strand is het tijd de bakens weer te verzetten. We moeten weer gaan wennen aan korte dagen waarbij het later licht wordt en eerder donker. De herfstvakantie is dan het ideale moment om een natuurhuisje of huisje in het bos te huren.  Bij voorkeur met ligbad, jacuzzi of bubbelbad. Boek je huisje voor de herfstvakantie al in april of mei of maak gebruik van een last minute aanbieding. Eerder schreven we een artikel over Toscane.  Toscane is een geweldige bestemming voor een autovakantie.

TUI fair travel banner

Autovakantie Frankrijk en wellness huisje huren

Je kunt ook een vakantiehuisje met hottub of bubbelbad in Frankrijk huren. Voor veel Nederlanders en Vlamingen is en blijft Frankrijk vakantieland nummer één. We schreven eerder een artikel over een autovakantie Frankrijk en met name wat je vooral niet moet vergeten mee te nemen. Als aanvulling op dat artikel hoort ook een Corona paspoort, bewijs dat je bent ingeënt tegen het coronavirus of een recente verklaring van een negatieve coronatest.  Zoek uit wat de laatste reisadviezen zijn voor een vakantie met de auto naar Frankrijk.

ontspannen in een bubbelbad

Meer voordelen aan huren huisje met bubbelbad

We hebben een aantal voordelen opgenoemd ten aanzien van het huren van een wellness huisje. We hebben er 2 nog niet genoemd. Vakantiehuisjes in het algemeen zijn geschikt voor een verblijf tijdens een autovakantie. Waar je bestemming ook ligt, zeker binnen Europa kan je met de auto op nagenoeg iedere plek komen. Daarnaast is het huren van zo een huisje ook mogelijk voor een kort verblijf. Denk aan een midweek of weekendje weg. Er zijn dus meerdere redenen om voor zo een bijzonder wellness accommodatie te kiezen.

bungalowspecials weekendje weg banner

Reacties zijn gesloten.