Particulier vakantiehuis huren

Particulier vakantiehuis huren
Hans@1 Reisgids 29 september 2022 Gewijzigd op:
Waar kan je een particulier vakantiehuis huren?

Wie een particulier vakantiehuis huren wil, heeft diverse mogelijkheden.  Volgens een ruwe schatting zijn er in België en Nederland wel een 2.000.000 tot 3.000.000 particuliere vakantiehuizen. Van een 2 persoons huisje in de Ardennen tot een 20 of 30 persoons villa’s of vakantieboerderij in Nederland. Van die 2 tot 3 miljoen particuliere accommodaties worden er enkele tienduizenden vakantiehuizen permanent verhuurd en een veel groter aantal enkel weken of maanden per jaar. Vaak om de kosten te drukken voor onderhoud vakantiehuis, belastingen, verduurzaming of gewoon een rendement te behalen. Voor velen zijn de inkomsten van de verhuur van een particulier vakantiehuis een aanvulling op het inkomen of pensioen.

Adressen voor huren particulier vakantiehuis.

Wie denkt dat het moeilijk is on een particulier vakantiehuis te kunnen huren heeft het mis want ook particuliere huiseigenaren hebben hulpmiddelen om hun kostbare bezit rendabel te kunnen verhuren. Niet alleen kun je op deze manier een huisje in het bos huren, ook aan zee zijn particuliere huisjes en villa’s te huur. Ze kunnen adverteren op een site als Marktplaats of Micazu of de verhuur uit handen geven aan een professioneel bemiddelingsbureau. Het grootste en meest gevarieerde aanbod vind je op de website particulier vakantiehuis.com. Daar kan je een particulier vakantiehuis huren binnen Europa. Buiten Europa ben je aangewezen op internationale boekingssites als booking.com en TUI. Een particulier vakantiehuis huren, is dus redelijk eenvoudig.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle particuliere huisjes bij Heerlijke Huisjes

hond aan meer opkomende zon

Met hond overnachten in een particulier vakantiehuis.

Het is bij veel particuliere vakantiehuizen mogelijk om er met de hond te kunnen overnachten. Meestal zijn honden in de slaapkamers en badkamer niet welkom maar veel particuliere vakantiehuizen zijn hondvriendelijk ingericht. Soms zelfs met bench, honden douche en honden mand. Dat maakt een vakantie met hond natuurlijk extra aantrekkelijk en al helemaal als het verblijf van de honden gratis is of er slechts een kleine vergoeding aan de huiseigenaar verschuldigd is.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle particuliere huisjes bij Heerlijke Huisjes

bezienswaardigheden Texel

Particulier vakantiehuis Texel huren.

Texel is één van de meest populaire bestemmingen van de Waddeneilanden.  Veel particulieren hebben een 2e huisje of vakantiehuis op Texel en via onder andere de VVVT Texel worden deze particuliere huisjes te huur aangeboden. Wie een huisje op Texel wil huren voor een weekendje weg kan dat ook via Airbnb doen. Daar worden de prijzen per nacht getoond en kan je bijvoorbeeld ook een b en b op Texel reserveren. Met een vakantie op Texel kan je dus alle kanten op. Ook voor een weekendje weg Texel of één nacht.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle particuliere huisjes op Texel

Reacties zijn gesloten.