Vakantiehuis grote groep huren

Vakantiehuis grote groep huren
Hans@1 Overnachten 1 september 2021 Gewijzigd op:

Wat je moet weten als je een vakantiehuis grote groep wilt huren.

Bij het huren van een vakantiehuis grote groep komt van alles kijken.  Niet op de eerste plaats de locatie. Of je nu een groot vakantiehuis in Belgisch-Limburg, Zuid-Limburg of Frankrijk zoekt, de locatie is voor meer dan 50 % bepalend voor het succes van de vrienden- of familie uitje. Ook voor een bedrijfsuitje geldt dat de locatie super belangrijk is.

Extra aandacht voor groepen vanaf 20 personen

Als je een vakantiehuis voor 20 of meer personen zoekt, zijn er extra zaken waar je op moet letten. Op de eerste plaats moet de accommodatie passen bij de behoefte van de groep wat het aantal slaapkamers, badkamers, toiletten en andere voorzieningen betreft. Bij veel grote vakantiehuizen vanaf 20 personen zijn de faciliteiten en voorzieningen onvoldoende.

Verblijf in 4* Bungalow in
8 dagen even heerlijk eruit
Vandaag al vanaf €2.00
1.png
Bekijken

Als je een groot vakantiehuis op basis van zelfvoorziening huurt

Zo heb je bij een groep van 20 of meer personen een goed uitgeruste keuken nodig als je een vakantiehuis 20 personen huurt op basis van zelfvoorziening. Een professionele vaatwasser en 6 of 8 pits gasfornuis zijn voor een familieweekend, vriendinnenweekend of vriendenweekend op basis van zelfvoorziening onontbeerlijk. Een vakantiehuis grote groep huren voor 20, 30 of 40 personen, doe je niet iedere dag.

vriendinnenweekend Roompot banner

Meer zaken waar je op moet letten bij het huren van een groot vakantiehuis voor een groep

De locatie en de faciliteiten zijn niet de enige belangrijke aandachtspunten als je een vakantiehuis grote groep huren wilt. De bereikbaarheid en de parkeergelegenheid zijn ook essentieel. Zo is het belangrijk dat er bij een autovakantie voldoende parkeergelegenheid is bij de groepsaccommodatie.  Als je een groot vakantiehuis in het centrum van een stad huurt, is voldoende parkeergelegenheid nogal eens een onderbelicht punt van aandacht. Dat is zeker het geval als één van de deelnemers gehandicapt is en een mindervaliden parkeerplaats bij het vakantiehuis grote groep noodzakelijk is. Tip: huur je een hotel of groot vakantiehuis in het centrum Brussel? Huur dan een accommodatie welke goed met openbaar vervoer bereikbaar is.

Een groot vakantiehuis met zwembad huren

Grote vakantiehuizen met zwembad zijn ontzettend gewild. Een vakantiehuis grote groep met zwembad huren, moet je daarom lang voor het familie- of vriendenuitje doen. Bij een 20 persoons vakantiehuis met buitenzwembad moet je zeker 3 maanden voor het weekendje weg de accommodatie reserveren. In het geval dat je een groot vakantiehuis België zoekt met binnenzwembad moet je deze zeker 6 maanden voor vertrek boeken. Hetzelfde advies geldt voor grote vakantiehuizen Ardennen met zwembad.

Vakantiehuis grote groep huren voor bedrijfstraining

Ook als je een geschikte accommodatie zoekt voor een bedrijfstraining of teambuilding weekend, is de locatie belangrijk. Een villa of landhuis met vergader- en overnachtingscapaciteit in de bossen heeft in de meeste gevallen de voorkeur. Een locatie in de bossen zorgt voor een aparte en relaxte sfeer. Bij een bedrijfstraining voor managers moet het eten natuurlijk dik in orde zijn. Het kan dan ook een goed idee zijn om voor dit type trainingen een cateraar in te schakelen.

Vergaderzaal of relaxruimte

Omdat een training voor managers van cruciaal belang kan zijn voor de saamhorigheid binnen een bedrijf, moet het vakantiehuis ook een ruimte hebben om te kunnen relaxen. Een groot vakantiehuis met vergaderzaal, relaxruimte en bar zou ideaal zijn voor een bedrijfstraining grote groep. Voor een teambuilding activiteit moeten ook outdoor activiteiten mogelijk zijn.

Vakantiehuizen grote groepen 30 personen

Een weekendje weg met 30 of meer personen, stelt weer heel andere eisen dan een uitje of training met 30 personen. In het algemeen kan je stelle dat hoe groter de groep hoe meer er georganiseerd en voorbereid moet worden. Als je bijvoorbeeld een vakantiehuis 30 personen zoekt voor een weekendje weg met vrienden, is het van belang dat zo een accommodatie in een omgeving ligt met uitgaansmogelijkheden voor grote groepen.

Maastricht, een aanrader

Een stad als Maastricht zou voor zo een vriendenuitje in aanmerking komen. Omdat er in een grote stad zoals Antwerpen, Gent of Maastricht weinig grote vakantiehuizen voor groepen verkrijgbaar zijn, is het wellicht een goed idee hotelkamers voor een groep te huren. Hier vind je de leukste hotels van Maastricht

 

Reacties zijn gesloten.