Dit mag je niet missen tijdens een vakantie Sardinië!

Dit mag je niet missen tijdens een vakantie Sardinië!
Arno@2 Zonvakantie 22 maart 2019 Gewijzigd op:

Een vakantie Sardinië staat op de planning alleen je hebt nog geen flauw idee wat je op het eiland gaat doen. Je bent eigenlijk op zoek naar een paar leuke bezienswaardigheden op het eiland. Gelukkig hebben wij een paar leuke activiteiten gevonden die je echt niet mag missen! Dankzij onze vakantie Sardinië beoordelingen weten we precies wat je gezien moet hebben.

Maak een wandeltocht door Gola di Gorropu

Eén van de absolute hoogtepunten tijdens een vakantie Sardinië is een wandeltocht door Gola di Gorropu. Uiteraard moet je wel fan van natuur en klimmen zijn, maar het is de tocht zeker weten waard. Je maakt namelijk een wandeling door één van de diepste kloven van Europa. Op sommige punten zijn de wanden zelfs 500 meter hoog. Geniet tijdens je wandeling vooral van het uitzicht.

Vergeet Curaçao en bezoek Le Pelosa Beach

Eén van de mooiste stranden op Sardinië is zeker weten Le Pelosa Beach bij Stintino. Het hagelwitte strand en de prachtige blauwe zee doet absoluut niet onder voor Curaçao o

f Bonaire. Ben je op vakantie Sardinië met de kinderen? Dit strand is perfect voor jonge kinderen omdat de zee heel lang ondiep is. Je vindt dit prachtige strand in het noorden van het eiland. Als we de vakantie Sardinië reviews mogen geloven is dit zeker weten het mooiste strand op het eiland.

Verblijf een paar dagen in Cagliari

Maak je een rondreis over het eiland? Vergeet dan zeker niet om een paar dagen in de hoofdstad van het eiland te verblijven. Je vindt hier een oud deel met een Amfitheater en een prachtig kasteel. Daarnaast is Cagliari eigenlijk de beste stad als je lekker wilt shoppen. Sluit de avond vervolgens af in het bruisende nachtleven van Cagliari. Uiteraard is Cagliari ook leuk om gewoon een dagje te bezoeken!

Ga terug in de tijd in Alghero

Ben je dol op historie? Dan zit je op Sardinië natuurlijk goed. Eén van de meest indrukwekkende steden op het eiland is Alghero. Je vindt hier nog de oude stadsmuren en overal waar je kijkt proef je de historie terug. Ben je dol op kerken? Er zijn diverse kerken in de stad te vinden. Eventueel kan je vanuit dit stadje ook nog een boottocht maken naar de grotten. Kortom een paar dagen Alghero is absoluut geen straf volgens onze vakantie Sardinië beoordelingen.

Ontdek de jetset van Sardinië aan Costa Smeralda

Eén van de duurste costa’s van Italië is Costa Smeralda. Dit is een populair vakantiegebied voor de jetset. Je vindt hier de luxe winkels en mega villa’s. De rijke Italianen gaan hier op vakantie en er is een bruisend nachtleven te vinden. Het is zeker weten leuk om je eens tussen de Italiaanse jetset te bevinden tijdens een bezoek aan Costa Smeralda.

Bezoek één van de omliggende eilanden

Rondom Sardinië zijn meerdere kleine eilanden te vinden. Het is fantastisch om tijdens een vakantie Sardinië één van deze eilanden te bezoeken. Sommige eilanden zijn niet bewoont en je kan hier heerlijk zwemmen in de zee. Vanuit de baai worden verschillende boottochten georganiseerd naar omliggende eilanden.

Reacties zijn gesloten.