Villa met privé zwembad

Villa met privé zwembad
Hans@1 Tips 20 september 2022 Gewijzigd op:
Een villa met privé zwembad huren kan goedkoper.

Wie een villa met privé zwembad huren wil en daar niet te veel voor wilt betalen, doet er goed aan de tips in dit artikel te lezen. Het huren van een villa met privé zwembad hoeft niet peper duur te zijn. Wel is het belangrijk dat je weet waar de goedkope mogelijkheden liggen. Spanje, Turkije, Frankrijk, Kroatië en Portugal zijn favoriet als het om een luxe zon vakantie binnen Europa gaat. Een vakantie aan zee en verblijf in een vakantievilla met privé zwembad is voor velen een lang gekoesterde wens.

Zonvakantie.

Een villa met privé zwembad wordt bijna altijd gecombineerd met een zonvakantie. Dat is dan ook de reden waarom deze villa’s bijna altijd een niet verwarmd buitenzwembad hebben. De zon verwarmt het water van het zwembad op een natuurlijke wijze. Boek je zonvakantie bij voorkeur in juli of augustus. In de landen aan de Middellandse Zee kan het ook in juni en september aangenaam vertoeven zijn en is de temperatuur van het water van het buitenzwembad meestal nog aangenaam.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle villa’s met privé zwembad bij Interhome

Villa met zwembad

Last minute villa’s met privé zwembad

De goedkoopste manier om een villa met privé zwembad te kunnen huren is dat op basis van last minute aanbiedingen te doen. Hierbij is de algemene regel dat hoe korter je dat voor vertrek doet,  hoe hoger de eventuele last minute korting. Indien je niet voor een last minute autovakantie kiest maar met het vliegtuig naar je favoriete vakantieland wilt vliegen, komt daar dan wel bij dat je tegelijkertijd met het boeken van je last minute vakantievilla ook een last minute vliegticket moet zien te bemachtigen. Dat kan misschien even zoeken zijn maar dan heb je wel dubbel voordeel. De last minute korting op je villa met zwembad en een goedkope vliegticket. Met een groep van bijvoorbeeld 4 personen bespaar je zo toch al snel een 200 tot 500 euro in totaal.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle villa’s met privé zwembad bij Interhome

villa met privé zwembad in de tuin

Goedkope villa met privé zwembad Spanje huren

Indien je een goedkope vakantievilla met privé zwembad wilt boeken in een zonnig land met mooie stranden, kom je bijna automatisch bij Spanje en de vele Costa’s uit. Met een vakantie Spanje zit je altijd goed. Of je nu een villa met zwembad aan de Costa Del Sol wilt huren  of Costa Dorada, een goedkope villa met privé zwembad Spanje huren is goed mogelijk voor groepen tot en met  6 á 8 personen. Ook hier geldt dat een last minute villa Spanje met privé zwembad meestal het goedkoopst is.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle villa’s met privé zwembad in Spanje

Villa met privé zwembad Nederland

Het huren van een villa met eigen zwembad in Nederland is relatief gezien goedkoper dan als je zo een vakantievilla met eigen zwembad in Spanje, Turkije, Portugal of Kroatië huurt. En dat komt met name omdat je bij een vakantie in eigen land veel minder reiskosten kwijt bent.  De kust van Nederland biedt veel mogelijkheden voor een vakantie aan zee en het huren van een villa met privé zwembad aan de Nederlandse kust. Eerder schreven wij over de leukste kustplaatsen van Nederland. Dat in het kader van een auto vakantie Nederland.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle villa’s met privé zwembad in Nederland

Reacties zijn gesloten.