Geheim van geslaagd vriendenweekend

Geheim van geslaagd vriendenweekend
Hans@1 Tips 15 april 2024 Gewijzigd op:
Hoe kan je een vriendenweekend laten slagen?

Wat is het geheim van een leuk en geslaagd vriendenweekend? Velen vrienden weekenden werden een succes omdat er aan een aantal basisvoorwaarden werd voldaan. Wij vertellen jullie nu de geheimen van een geslaagd vrienden- of mannenweekend. Samen genieten van het leukste weekendje weg van het jaar. Deze tips maken het organiseren van een geslaagd vriendenweekend zeker eenvoudiger.

Locatie, locatie, locatie.

Het belang van een aantrekkelijke vriendenweekend accommodatie wordt veelal onderschat. Maar toch is de locatie, net zoals bij een familieweekend en vriendinnenweekend van het allergrootste belang. De locatie bepaald immers ook mede jullie mogelijke vriendenweekend activiteiten. Denk dus als vriendengroep goed na welke soorten locaties geschikt zijn. Wil je in de natuur verblijven of in de stad. Aan zee of in de bossen? In eigen land of het buitenland? Veel zaken om over na te denken maar uiteindelijk valt het kwartje op zijn plaats en weten jullie precies naar welke locaties jullie op zoek zijn.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle vakantiehuisjes bij Heerlijke Huisjes

Geschikte vriendenweekend accommodatie vinden

Als jullie in grote lijnen weet welke eisen je stelt aan een locatie, kan je op zoek gaan naar een geschikte vriendenweekend accommodatie zoals groepsaccommodatie met zwembad of een groepsverblijf met bar, biertap en recreatieruimte. Hierbij is het van belang te kiezen voor een vrienden groep accommodatie met eigen sanitair en op een locatie waarbij je anderen geen overlast bezorgt. Vriendenweekend worden meestal gekenmerkt door veel te feesten en daarbij hoort vaak muziek en enige geluidsoverlast. Verblijven in een enigszins afgelegen locatie kan dan een groot voordeel zijn.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle accommodaties met bar bij Groepen.nl

accommodatie met eigen bar met biertap

Stedentrip boeken in kader vriendenweekend

Het is niet voor ieder vrienden groep weggelegd maar toch de moeite waard om als suggestie voor te dragen. Een leuke stedentrip. Vooral vrienden en mannen groepen tussen de 40 en 70 jaar gaan nog al eens voor een culturele en geheel verzorgde stedentrip. Onze aanrader? Een stedentrip Praag. Zie hier de leukste stedentrips voor een vrienden groep uitje.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle stedentrips bij Stedentrip.nl

Leuke vriendenweekend activiteiten

Wat te doen tijdens jullie vriendenuitje? Een vriendenweekend is pas echt geslaagd als je met zijn allen leuke activiteiten kunt doen.  Bij een vrienden groep van bijvoorbeeld 5, 6  of 7 personen, zal dat niet zo moeilijk zijn. Echter met een  grote vrienden groep heb je te maken met veel verschillende voorkeuren en dan zal blijken dan niet iedereen houdt van avontuurlijke en spannende activiteiten zoals paragliden, rotsklimmen of boogschieten. Maar wat dan wel? Aan te raden zijn vriendenweekend activiteiten zoals bijvoorbeeld survival games, een rondvaart maken op een boot met biertap en  laser gamen.  Maar gewoon met zijn allen een film kijken of wandeling maken, kan ook al een groot succes zijn.

naar het casino tijdens een vriendenweekend

Wat zijn de leukste spelletjes voor een vriendengroep?

Tijdens jullie vriendenreünie wil je ook wel tijd vrij maken voor leuke vriendschap spellen. De vraag is echter welke spelletjes er voor vrienden groepen op de markt zijn en welke dan weer geschikt zijn voor jullie als vrienden groep. Deze vriendenweekend spellen zijn speciaal geselecteerd voor vrienden groepen. Het zijn spelletjes met een duur van gemiddeld 1 tot 2 uur. Je kunt ze dus ook doen in de late avonduren of na het gezamenlijk kijken van een leuke film in en groepsaccommodatie met eigen thuisbioscoop.’

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle vakantiehuisjes bij Heerlijke Huisjes

Zelf koken, uit eten of catering?

Goed. Je hebt een leuke vrienden groep accommodatie gevonden, een aantal leuke activiteiten gepland en alle randzaken goed voorbereid. Dan blijft er naast de kwestie  “vervoer”  nog een belangrijk thema over. Namelijk het thema eten en drinken. Bij een vrienden groep tot 6 á 8 personen kan je dat nog doen op basis van zelfvoorziening of een restaurant pakken maar bij een uitje met een hele grote vrienden groep wordt het wat ingewikkelder. Dan kan je kiezen voor catering of een geheel verzorgd vriendenweekend.  Van tevoren over dit soort zaken nadenken en handelen is zeker geen overbodige luxe. Het is een garantie voor een geslaagd weekendje weg met je vrienden.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle accommodaties met bar bij Groepen.nl

Reacties zijn gesloten.