Go City All-Inclusive New York Pass

Go City All-Inclusive New York Pass
Hans@1 Stedentrip 25 november 2022 Gewijzigd op:
Go City All-Inclusive New York Pass

Een stedentrip New York zal beslist een onvergetelijke ervaring zijn. Je zal natuurlijk wel optimaal willen genieten van de tijd in de stad. Daarom raden wij het aan om de Go City All-Inclusive New York Pass te kopen. Je kan online alvast deze populaire toeristenkaart aanschaffen, bijvoorbeeld voor een periode van drie dagen of een gehele week. Zodra jij de Go City All-Inclusive New York Pass hebt gekocht, dan kan je eenvoudig diverse attracties bezoeken.

Geen aparte tickets New York kopen

Je hoeft geen aparte tickets te kopen voor de bezienswaardigheden, want jij hebt alleen de Go City All-Inclusive New York Pass nodig. In dit artikel nemen wij de voordelen van de Go City All-Inclusive New York Pass met jullie door.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle lastminute citytrips New York bij de VakantieDiscounter

Uitleg over de Go City All-Inclusive New York Pass

De Go City All-Inclusive New York Pass kan jij eenvoudig en snel online kopen. Daarna kan jij ervoor kiezen om de toeristenkaart uit te printen of te downloaden op jouw smartphone. Wij raden de laatste optie aan, want dan heb jij de kaart altijd bij de hand. Extra pluspuntje, je kan de kaart ook niet kwijtraken. Het is mogelijk om diverse populaire attracties en bezienswaardigheden met de pas te bezoeken. In sommige gevallen zal jij wel een plekje moeten reserveren en dat kan eenvoudig online voor vertrek. Er zijn ook nog voldoende bezienswaardigheden waar jij ten alle tijden kan binnenwandelen met de Go City All-Inclusive New York Pass.

NewYork Day Pass tonen

Go City All-Inclusive New York Pass laten scannen

Zodra jij aankomt bij één van de bezienswaardigheden of attracties dan zal jij de Go City All-Inclusive New York Pass moeten laten scannen. Nadat de kaart voor de allereerste keer is gescand, dan zal de tijd ingaan. Je kan de kaart voor minimaal drie en maximaal 10 dagen aanschaffen. Vanzelfsprekend zal de Go City All-Inclusive New York Pass de entreekosten dekken, het is dus niet nodig om nog een extra bedrag te betalen bij de ingang.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle lastminute citytrips New York bij de VakantieDiscounter

Inbegrepen attracties en bezienswaardigheden

De Go City All-Inclusive New York Pass is ideaal voor iedere toerist in de Amerikaanse stad. Je kan namelijk met één toeristenkaart direct toegang krijgen tot een groot aantal attracties en bezienswaardigheden New York. Er moet gedacht worden aan het Empire State Building, het American Museum of Natural History en het befaamde 9/11 Museum. Daarnaast kan je onbeperkt gebruik gaan maken van de handige Hop On Hop Off bussen in de stad. Een extra pluspunt is dat je een fietstocht kan maken door Central Park en het mogelijk is om te genieten van een fijne boottocht. Er worden eveneens nog diverse tours aangeboden, zoals de tour door Brooklyn en Chinatown.

Selfie Sightseeing Tour New York

Mooiste uitzichten New York

Eerder schreven we over de mooiste uitzichten van New York. Daar kan je met deze New York citytrip pas ook je voordeel mee doen.

uitzicht over central park New York

Online Go City All-Inclusive New York Pass kopen

De Go City All-Inclusive New York Pass kan jij online alvast voor vertrek aanschaffen. Er kan een keuze worden gemaakt uit 3, 4, 5, 7 of zelfs een kaart voor 10 volle dagen. De prijzen beginnen bij 152 dollar en kunnen oplopen tot 299 dollar. Als jij de kaart online koopt, dan kan je deze direct downloaden op jouw mobiele telefoon. Het is ook mogelijk om de Go City All-Inclusive New York Pass te printen, maar dat is wellicht wat onhandig.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle lastminute citytrips New York bij de VakantieDiscounter

Reacties zijn gesloten.