5x de mooiste uitzichten over New York

5x de mooiste uitzichten over New York
Arno@2 Bucketlist 1 mei 2019 Gewijzigd op:
Vind hier de mooiste uitzichten over New York.

Citytrip New York geboekt en op zoek naar de mooiste uitzichten? Vanaf deze wolkenkrabbers, bruggen en bijzondere gebouwen New York vind je de mooiste uitzichten.
Vind hier uitgebreide informatie over New York


Bekijk hier alle citytrips New York

Uitzicht vanaf een wolkenkrabber New York

New York staat bol van de wolkenkrabbers en het zal je dan ook niets verbazen dat er talloze uitkijkpunten in de stad te vinden zijn. Het uitzicht over de drukte en alle straten is al iets bijzonders, maar natuurlijk zijn er ook talloze bezienswaardigheden vanaf hier te zien. Zeker het uitzicht over Central Park is prachtig! Hieronder in ieder geval de belangrijkste uitzichtpunten van New York.

uitzicht over central park New York

Top of the Rock

Hier, Top of The Rock, vind je zeker de mooiste uitzichten over New York. Vanaf het observatiedek heb je een prachtig uitzicht over de stad. Op de 70ste verdieping van de Rockefeller Center heb je een 360 graden uitzicht over de gehele stad. Doordat alle randen voorzien zijn van veiligheidsglas kan je werkelijk overal om je heen kijken. Terwijl je aan de ene kant uitkijkt over Central Park kan je aan de andere kant de Empire State Building zien liggen. Maar ook highlights als Chrysler Building en de Brooklyn Bridge zijn vanaf hier te zien. Voor ongeveer €35 kan je het uitzicht bewonderen, maar geloof ons dat is het geld dubbel en dwars waard! Kaartjes kan je op deze website bestellen.


Bekijk hier alle citytrips New York

Empire State Building

Ooit was het Empire State Building het hoogste gebouw van New York, maar dit is nu toegeschreven aan het nieuwe One World Trade Center. Maar met een lengte van 381 meter is het nog steeds een indrukwekkend hoog gebouw. Wanneer je naar het uitkijkpunt op de 86ste verdieping gaat dan sta je zelfs hoger als het uitkijkpunt van de Rockefeller Center. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over Manhatten en daarbuiten. Natuurlijk is het ook mogelijk om in de avond naar het observatiedesk te gaan, want het is tot 02:00 uur geopend! Een combinatie tickets voor in de middag en avond kost je $52,00


Bekijk hier alle citytrips New York

Het Vrijheidsbeeld

Je bezoek aan New York is niet compleet zonder een bezoek aan het Vrijheidsbeeld en als je daar dan toch bent kan je net zogoed van het uitzicht genieten. En natuurlijk is de uitzicht vanaf de kroon het allermooist. Let wel op dat de kaarten hiervoor snel zijn uitverkocht en je dit al vaak maanden van te voren al moet plannen. De kosten vallen enorm mee, want je kan al voor $21.50 de kroon bezoeken.

Doordat het Vrijheidsbeeld zich op Liberty Island bevindt, zal je deze moeten bezoeken per boot. Alleen al de boottocht is een echte aanrader. Vaar om het Vrijheidsbeeld heen en kijk uit over New York alleen dit is al een prachtig en uniek aanzicht.

vrijheidsbeeld New York

Brooklyn Bridge

Een wandeling over Brooklyn Bridge is al een ervaring! De hangbrug uit 1883 is een echt icoon van de stad en ook vanaf hier heb je een prachtig uitzicht! En dat ook nog eens gratis! De brug heeft een promenade waardoor je veilig kan rondlopen. Loop vanaf Brooklyn naar Manhatten en geniet van het prachtige zicht over de Skyline van de stad.

One World Observatory

Eerder al schreven we dat het One World Trade Center het hoogste gebouw was in New York. Met 541 meter is dit het op vijf na grootste gebouw van de Wereld. Je kan begrijpen dat je vanaf hier dan ook een prachtig uitzicht hebt. Het gebouw is van zichzelf al een bezoek waard, want hiernaast stonden de vroegere World Trade Centers. Op de 102e verdieping op ongeveer 380 meter hoogte is het uitzichtpunt (One World Observatory) te vinden. Gelukkig hoef je dit niet met de trap te doen, want met de lift ben je binnen 1 minuut boven. Achter het glas kijk je uit over 9/11 memorial, Oculus, New Jersey en Brooklyn. OP deze verdieping zijn ook allerlei interactieve schermen te vinden welke je meer vertellen over de gebeurtenissen van 9/11. Dit alles kan je al voor $34 p.p ervaren.

Heb jij nou nog een locatie met pracht uitzicht over New York gevonden? Laat het ons dan gerust weten.


Bekijk hier alle citytrips New York

Reacties zijn gesloten.