5x reizen die je ooit in je leven gemaakt moet hebben

5x reizen die je ooit in je leven gemaakt moet hebben
Arno@2 Rondreis 30 maart 2019 Gewijzigd op:

Ben jij een ontdekkingsreiziger, avonturier of de ultieme vakantieganger? Dan zit de 5 bucketlist reizen die je absoluut ooit in je leven gemaakt moet hebben. Naar deze landen moet je dan zeker een rondreis maken.

Backpacken door Zuid-Oost Azië

Zuid-Oost Azië is een paradijs voor backpackers. Het is voor de meeste backpackers de eerste reis die zij maken. Vietnam, Laos, Cambodja, Thailand en misschien pak je ook nog even Myanmar, Maleisië en Indonesië mee. Deze reis is vooral populair onder de jonge avonturiers, maar kent absoluut geen leeftijdsgrens. Zuid-Oost Azië is namelijk zo divers dat het perfect is voor alle type reizigers.

Zuid-oost Azie is prachtig en biedt voor ieder wat wils. Heb je wat langer de tijd, dan is dit de perfecte bestemming om er een paar maandjes tussenuit te gaan. Jungle, bounty eilandjes, lekker eten, bergen…. je vind het allemaal in Zuid-Oost Azië. Een absolute must voor op je bucketlist. Wij hebben maar 1 tip en dat is snel afstrepen van je lijst! Boeken dus.

Verblijf in 4* in
17 dagen even heerlijk eruit
Vandaag al vanaf €0.00
4.png
Bekijken

De Trans Siberië Express

De treinreis van je leven! Zo kun je De Trans Siberië Express het beste omschrijven. Met een lengte van meer dan 9000 km is het de langste spoorlijn van de wereld. Drie tot vier weken onderweg met de trein van Moskou naar Beijing, dwars door Rusland heen. Een unieke en prachtige ervaring.

Onderweg kom je langs de meest adembenemende landschappen en indrukwekkende steden. In de trein is het één grote gezelligheid. Absoluut een reis die op je bucketlist moet staan en je niet snel zult vergeten.

The big 5 spotten in Afrika

De droom van iedere reiziger; the big five spotten. Dat kan tijdens jouw rondreis Zuid-Afrika.  De meeste mensen reizen hiervoor naar Zuid-Afrika, want dIt is één van de beste landen om ze alle vijf te spotten. Je kunt The big 5 afstrepen als je een luipaard, leeuw, olifant, neushoorn en natuurlijk de buffel hebt gespot. Het Krugerpark in Zuid Afrika is het meest bekendste park om ze allemaal te spotten. Garantie dat je ze spot is er nooit, maar in Zuid Afrika maak je wel een grote kans. Naast het Krugerpark is Zuid Afrika sowieso een prachtig land om te bezoeken.

Roadtrip door Europa

Met al die verre reizen vergeten we vaak hoe mooi Europa wel niet is. Europa is perfect voor een roadtrip. Cruisen langs de wijnvelden van Italië, de kust in Portugal of dwars door de bergen van Zwitserland. Of je nu een paar dagen hebt of maanden, Europa is zo veelzijdig. Het voelt misschien dichtbij, maar ieder land is weer anders. Dus waar wacht je nog op? Tentje in de auto en gaan!

Highway 1

USA here we come! Natuur en wereldsteden het komt allemaal bij elkaar tijdens een roadtrip langs de westkust van de VS. Pak de camper of auto en rij over de beroemde highway 1. De westkust heeft zoveel te bieden. Hiken door Yosemite National Park en een bezoekje aan de heetste plek van Noord-Amerika Death Valley. Maar ook een bezoekje aan de indrukwekkende wereldsteden als Los Angeles en San Fransico mogen tijdens je roadtrip niet ontbreken.

Dit zijn de 5 reizen die je ooit gemaakt moet hebben. Welke reis heb jij al van je bucketlist mogen afstrepen?

Reacties zijn gesloten.