Zo ga je het goedkoopst een weekend naar Disneyland Parijs

Zo ga je het goedkoopst een weekend naar Disneyland Parijs
Arno@2 Weekendje weg 26 april 2019 Gewijzigd op:

Disneyland Parijs wie droomt er niet van? Als kind komen we al gauw in aanmerking met de betoverende kracht van Disney. De films hebben bij ons allemaal een rol gespeeld en spelen wellicht nu een rol bij de kleintjes om je heen. Een bezoekje aan het betoverende Disneyland in Parijs kan dan ook niet achterblijven. Voor een leuk gezelschap tikken de entreekaartjes al aardig aan en dan komen de overnachtingen er nog bij. Natuurlijk kan het altijd goedkoper en daarom nemen wij je mee in onze reis naar een ultieme Disney beleving voor een zo goedkoop mogelijke prijs

Wat kost de ultieme Disneyland Parijs beleving?

Natuurlijk is dit lastig, want in het hoogseizoen zijn de prijzen duurder als in het laagseizoen. Daarom zullen wij van gemiddelde prijzen uitgaan. Hiermee bedoelen wij de prijzen welke voor een groot deel van het jaar gelden en dus niet bijvoorbeeld met kerst.

Voor een ultieme Disneyland Parijs beleving gaan wij uit van een tweedaags bezoek + één overnachting. Tenslotte zijn er twee parken en verdienen die allebei de nodige aandacht. Je moet ons op ons woord geloven als wij zeggen dat je beide parken niet op één dag kan bezoeken. Tenminste niet als je in volle teugen overal van wilt genieten.

In onze zoektocht hebben wij ervoor gekozen om te verblijven in het Santa Fe hotel. Dit is een wat goedkoper hotel van Disneyland Parijs waar je op loopafstand van het park ligt. Wanneer je met twee kinderen + twee volwassen verblijft betaal je €721,22. Dit is inclusief 2 daags entree voor het park. Op het moment van het onderzoek was er wel een actie met 25% korting (waarbij vermeld dat Disneyland Parijs vrijwel altijd een actie heeft).

Verblijf in 2* Hotel in
2 dagen even heerlijk eruit
Vandaag al vanaf €86.00
1.png
Bekijken

Wat kost Disneyland Parijs met overnachting bij partnerhotel?

De gemakkelijkste manier om te besparen om de kosten is om niet te overnachten in Disneyland Parijs. Tenminste dat is wat wij dachten. Daarom was onze eerste stap om te onderzoeken wat een overnachting kost bij een Partnerhotel. Dit zijn officieel aangesloten hotels door Disney waar je ook op de Disneywebsite een boeking kan doen. Vaak zijn deze hotels iets verder gelegen van het park en moet je per busje naar het park.

Ook hier zijn wij weer van dezelfde voorwaarde uitgegaan als hierboven. Een tweedaags bezoek + overnachting voor twee volwassenen en twee kinderen incl. tickets voor het park.

Er zijn verschillende hotels, maar de goedkoopste bij het onderzoek was Campanile Val de France. Dit is in vergelijking een luxer hotel als Santa Fe alleen wel een stuk verder gelegen en geen echte 100% Disneyhotel. Het is zoals eerder aangegeven een partnerhotel. Toch betaal je hier meer als bij een officieel Disneyhotel namelijk €793,76. Ook hier geldt de 25% korting actie zoals hierboven vermeld.

Wat kost Disneyland Parijs met losse entree tickets en overnachting net buiten Disneyland Parijs?

Natuurlijk ben je niet verplicht om bij een Disneyhotel of partnerhotel te verblijven. Daarom is het zeker de moeite waard om dit te onderzoeken. Wij deden dit natuurlijk ook en kozen voor een goedkoper hotel in de buurt van Disneyland Parijs. Het Novotel Marne Vallee Collegien ligt op slechts 20km van Disneyland Parijs en is binnen 10 minuten te bereiken. Ook hier zijn we van dezelfde voorwaarde uitgegaan zoals hierboven toegelicht

Voor de hotelovernachting ben je voor twee volwassenen en twee kinderen €98 p.n kwijt.

Voor de entreetickets voor twee dagen ben je €650,00 kwijt.

Als je deze twee kostenposten bij elkaar op rekent, betaal je €748,-. Helaas komt er dan nog de kostenpost van het parkeren of het vervoer naar het park erbij. Dit zal €25 per dag zijn en daarmee komt het totaal op €798,- voor het gehele verblijf.

Wat is de goedkoopste manier om naar Disneyland Parijs te gaan?

Hoewel bij de start van het onderzoek wij zouden zeggen dat verblijven in een Disneyhotel het duurste zou zijn, blijkt dit toch degelijk anders. In ons onderzoek blijkt namelijk dat het juiste de goedkoopste manier is om Disneyland te bezoeken. Het scheelt zelfs ruim €75 met een overnachting buiten Disneyland Parijs.

Hierbij moeten wij natuurlijk wel vermelden dat de 25% korting actie hierbij doorslaggevend is. Mocht deze er namelijk niet zijn dan zouden de prijzen van het Disneyhotel en partnerhotel namelijk naar €961 en €1057 gaan. Dan zou een overnachting buiten Disneyland met losse tickets het voordeligste zijn en je ruim €170 besparen.

Natuurlijk is dit een moment opnamen. Tenslotte rekenen wij met prijzen van geselecteerde data en zullen jullie hoogstwaarschijnlijk op een andere datum gaan. Ook kan de reissamenstelling flinke aanpassingen veranderen in het budget wat je uitgeeft. Een volle kamer levert namelijk een betere kamer op als een half gevulde kamer.

 

Reacties zijn gesloten.