Lunchen in Utrecht? 8x de leukste en lekkerste plekjes

Lunchen in Utrecht? 8x de leukste en lekkerste plekjes
Arno@2 Eten & drinken 12 augustus 2019 Gewijzigd op:

Zelf heb ik jarenlang in Utrecht gestudeerd en ben ik nog steeds gek op de stad. Wanneer de zon begint te schijnen beginnen de terrasjes vol te stromen en is het één gezellige boel. Wij hebben in ieder geval de leukste en lekkerste plekjes voor je lunch uitgekozen

Broodje Mario

Iedereen dit in Utrecht woont of studeert heeft ervan gehoord! Het is een begrip en een bezoek zonden Broodje Mario is niet compleet. Deze rijkelijk belegde Italiaanse bol is dan ook mijn favoriet. Belegd met kaas, salami, chorizo en zuur maken deze Italiaanse bol tot een heerlijke lunch. Ben je van het beleg kies dan gerust voor dubbel belegd! Heerlijk!

Overtuigd? Broodje Mario kan je vinden naast de Mcdonalds aan de gracht of op de hoek tegenover de bijenkorf.

Verblijf in 4* Bungalow in
8 dagen even heerlijk eruit
Vandaag al vanaf €448.00
1.png
Bekijken

Kimmade: Vietnamese restaurant

Gek op Vietnamees eten dan is Kimmade een echte aanrader. Het is niet groot, maar als je een plekje weet te bemachtigen dan zal er een wereld voor je opengaan. Loempia’s, dumplings en heerlijke noodlesoepen vrijwel alles kan je hier vinden. Persoonlijk is de Pho (noodlesoep) mijn favoriet dus probeer deze zeker als je in de gelegenheid bent.

The Streetfood Club

De plek voor hipsters! Aan Janskerkhof vind je deze leuke plek en hou je van streetfood dan zit je hier goed. Je kan hier terecht voor een heerlijke hamburger, maar ook voor een volledig verzorgde hightea. Zelf heb ik de bananenbrood hier gegeten en OH MY GOD! Zorg voor voldoende ruimte op je mobiele telefoon, want zonder foto’s ga je hier zeker niet weg! Zowel de plek als het eten & drinken is het prachtig.

https://www.instagram.com/p/BubZ2tIl07L/

Frites Atelier van Sergio Herman

Het Frites Atelier van Sergio Herman zit op meerdere plaatsen gevestigd, maar dus ook in Utrecht! Op de Steenweg (gewoon in de winkelstraat) kan je de heerlijke patat en snacks halen. Zelf heb ik hier niet gegeten, maar wel in Antwerpen en dat was ons erg goed bevallen. Hier eet je patat en snacks zoals je nog nooit hebt gedaan. Patat met heerlijk stoofvlees of een garnalen kroket met heerlijke sidedish.

Bigoli de lekkerste broodjes

Zin in een heerlijk broodje dan ben je bij Bigoli aan het juiste adres! Hier verkopen ze heerlijke Italiaanse broodjes en echt heerlijk koffie. Ook kan je hier terecht voor heerlijke andere Italiaanse specialiteiten zoals anti-pasta, olijven en verse truffel!

Belgisch biercafé Olivier

Wie zegt dat bier geen lucht is? Je moet hier eigenlijk alleen al naartoe vanwege de lokatie. Gevestigd in een oude kerk geniet je hier nog van ouderwetse gezelligheid. Geniet van heerlijk Belgische bieren met de lekkerste gerechten. Volgens echt Utrechters is zijn de garnalenkroketjes hier echt heerlijk

https://www.instagram.com/p/BzxwvsgIs_u/

Dogma Hotdogbar

Gevestigd in de Voorstraat vind je een van de leukste tentjes van Utrecht!. Ben je gek op hotdogs dan moet je hier zijn! Hotdogs in de meeste heerlijke vormen in een gezellige omgeving. Hier kom je voor ambachtelijk grote hotdogs met bijvoorbeeld heerlijk verse friet.

Teds: All Day Brunch

Aan de oude gracht vind je TEDS. Dit is de plek als je van een heerlijke brunch wilt genieten. Heb je dus een zware nacht gehad en wil je om 15:00 uur wel genieten van een heerlijk brunch dan ben je hier aan het juiste adres! Natuurlijk kan je hier ook heerlijke koffie met gebak halen, maar de brunch wauw!

Tags:

Reacties zijn gesloten.