Hoe kan ik een beoordelingen wijzigen/verwijderen?

Wanneer je een beoordeling hebt toegevoegd dan kan het voorkomen dat je deze nog wilt wijzigen/verwijderen. Het kan namelijk gebeuren dat je na het plaatsen van een beoordeling belangrijke informatie bent vergeten. Of wellicht is het probleem welke zich heeft voorgedaan een flinke miscommunicatie en is de beoordeling niet meer relevant.

Voor gebruikers welke een account op Holidaytrust.nl hebben is het ten alle tijden mogelijk om hun beoordelingen te wijzigen en/of verwijderen. Wanneer je ingelogd bent op je account kan je op je dashboard al je beoordelingen vinden. Hier kan je de beoordelingen dan ook wijzigen/verwijderen.

Help ik heb geen account?

Wanneer je een beoordeling zonder account hebt toegevoegd is het niet mogelijk om deze zelf te bewerken en/of verwijderen. Omdat beoordelingen een persoonlijke ervaring zijn, passen wij deze ook niet aan. Wel is het mogelijk om een account aan te maken op Holidaytrust waarna wij de beoordeling aan je account koppelen. Hiervoor dien je nadat je het account hebt aangemaakt een e-mail naar ons te sturen. Let wel op dat wij alleen beoordelingen aan je account koppelen welke overeenkomen met het opgegeven e-mailadres van een beoordeling.

Inhoudsopgave

Heeft dit artikel je geholpen? Ja of Nee