10x de leukste pannenkoekenrestaurants voor kinderen

10x de leukste pannenkoekenrestaurants voor kinderen
Arno@2 Eigen land 16 april 2019 Gewijzigd op:

Stiekem vinden we het ontzettend leuk als de kinderen weer naar een pannenkoekenrestaurant willen gaan. Want laten we heel eerlijk zijn pannenkoeken zijn gewoon verrukkelijk. In Nederland vind je talloze pannenkoekenrestaurants. Om jullie te helpen met de keuzestress hebben we de leukste 10 pannenkoekenrestaurant van Nederland voor jullie in kaart gebracht.

1. Pannenkoekenrestaurant Hans & Grietje in Zeewolde

Maak een keuze uit de stiefmoeder, houthakker of een heerlijke heksenbillenkoek. Pannenkoekenrestaurant Hans & Grietje staat bol van de magie en dat is terug te zien in het restaurant als kaart. Met een grote speelweide, hooiberg, bewegende vloeren en een ondersteboven kamer zullen de kinderen zich hier geen moment vervelen. Het restaurant is de gehele week open van 11:00 – 21:00 uur en op zondag zelfs van 10:00 – 21:00 uur.

2. Howdy’s Pannenkoek Saloon in Nootdorp

Howdy lieve mensen en welkom in het Wilde Westen bij Pannenkoekenrestaurant Howdy’s in Nootdorp. Cowboys en girls serveren de meest zalige pannenkoeken. Ook is er regelmatig livemuziek en is er van alles te beleven voor de kinderen. Je kan hier terecht op maanden, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 15:30 en op woensdag, zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur. Let op alle vakantie’s zijn ze dagelijks geopend vanaf 12 uur.

3. De Zeven Dwergen in Sint Agatha

Pannenkoeken restaurant de Zeven Dwergen bevindt zich op een prachtige locatie. Na een verrukkelijke pannenkoek kunnen de kinderen genieten van heel veel speelplezier in de gigantische speelkasteel. Deze grote buitenspeeltuin staat bol van de leuke kinderactiviteiten zoals een ballenbak, touwbrug, springkussen, trampoline, glijbaan en nog veel meer. Ook wanneer het regenachtig is, kunnen de kinderen zich vermaken in het Dwergenhuis. Deze binnenspeeltuin staat bol van de indooractiviteiten.

Ook leuk om te doen is de 18 holes minigolfbaan. En voor het geld hoef je het niet te laten, want voor slechts €3 p.p kan je al ene heerlijk uurtje aan de slag.

Let op als je het pannenkoekenhuis De Zeven Dwergen wilt bezoeken deze op maandag en dinsdag gesloten is. Vanaf woensdag t/m zondag is iedereen welkom van 12:00 uur t/m 20:00 uur.

4. Hèt Pannekoeckershuys in Den Hout

Laat je betoveren in het sprookjesachtige pannenkoekenhuis Koeckersland. Bij dit restaurant kun je niet alleen smullen van de lekkerste pannenkoeken, maar kunnen de kids ook nog spelen in de grote buitenspeeltuin. Binnen kunnen ze zelfs gebruik maken van de bioscoop en klimmen en klauteren in de speelhal. Na afloop mogen de kinderen zelfs iets leuks meenemen uit de schatkamer.

Super leuk is om in de middag een potje golf te spelen op de Koeckersgolf. De adventure-golf bestaat uit 18 holes en is voor zowel jong als oud erg leuk om te doen. Met een uurtje ben je klaar en heb je alle 18 holes gespeeld. Voor slechts €5 p.p kan je al een potje spelen.

Het is mogelijk om fietsen/steppen te huren. De omgeving dient zich in ieder geval uitstekend om eens heerlijk een middagje eropuit te gaan. Je bent voor een hele dag voor een step of fiets ongeveer 9 a 10 euro kwijt.

5. Pannenkoekenrestaurant Geertje’s Hoeve in Utrecht

Ander als veel andere pannenkoekenhuizen. Hier staat de speeltuin niet centraal, maar een boerderij. Kinderen kunnen hier heerlijk buiten spelen op de boerderij en de geiten knuffelen, voeren en flesjes geven. Ook kunnen ze voor slechts €1 een ritje maken op een pony! Wil je een leuke familie activiteit doen, ga dan voor de leuke speurtocht of potje boerengolf. Voor slecht €2,50 en €3,00 p.p kan je één van deze activiteiten al doen.

6. Pannenkoekenboot in Amsterdam

Wie zegt dat pannenkoeken eten alleen iets voor kinderen is? Op deze pannenkoekenboot wil jij als volwassen maar graag verblijven! Onbeperkt pannenkoeken eten tijdens een 2,5 uur durende vaartocht door Amsterdam. Het ideale restaurant voor jong en oud. Je betaald hier €27,50 voor de volwassenen en €22,50 voor de kinderen. Overigens zit hier ook een heerlijk ijsdessert bij inbegrepen.

Het restaurant is geopend van woensdag t/m zondag van 10:00 – 17:00 uur. Let op zondag is dit een uurtje later, want dan gaat het restaurant open vanaf 11:00 uur.

7. Den Potsenmaeker in Amersfoort

Pannenkoeken restaurant Den Potsenmaekers staat bekend om haar geweldige pannenkoeken. Het restaurant ademt nostalgie en de pannenkoeken worden met liefde gemaakt en dat proef je meteen. Het restaurant is ma – vrij geopend vanaf 17:00 uur en op zaterdag en zondag geopend vanaf 12 uur en 13 uur.

8. De heikamp in Ruurlo

De beste pannenkoeken van Nederland vind je in het pannenkoekenrestaurant de Heikamp in Ruurlo. Zij zijn namelijk Nederlands Kampioen pannenkoekenbakkers. Die moet je natuurlijk een keer geproefd hebben. Reden genoeg voor een bezoek. Maar naast de beste pannenkoeken van Nederland kan je hier ook heerlijk klimmen en klauteren in het klimbos van de achterhoek.

9. Theehuis in Rhijnauwen

Het pannenkoekenhuis is niet te missen met zijn rode kleur. Het opvallende rode pand bevind zich middenin de natuur van landgoed Amelisweerd. Hier kan je prachtige wandelingen maken. Voor wandelroutes kan je naar de desk waar ze gratis een wandelroute aan je meegeven. De kinderen zullen ongetwijfeld gek zijn op Carlos en Isabella, de twee huisezels van het restaurant.

10. De Pannenkoekenboot in Nijmegen

Varen over de waal terwijl je geniet van de lekkerste pannenkoeken. De pannenkoekenboot in Nijmegen is een leuke ervaring voor iedereen.

Staat jouw favoriete pannenkoekenrestaurant erbij?

Reacties zijn gesloten.