Suppen in Nederland? 8x de beste sup spots voor lessen en los verhuur

Suppen in Nederland? 8x de beste sup spots voor lessen en los verhuur
Arno@2 Dagje uit 30 juli 2019 Gewijzigd op:

Suppen (Stand Up Paddeling) is de afgelopen tijd ongelofelijk populair geworden en in onze ogen één van de leukste activiteiten voor tijdens je vakantie. Je bent lekker in de buitenlucht, kan van elkaar gezelschap genieten en werkt ontspannen. Probeer maar eens aan problemen te denk wanneer jij probeert rechtop te blijven staan. Wij hebben in ieder geval de leukste plekjes in Nederland gezocht waar je kan suppen!

Suppen in de Amsterdamse grachten

Hoe vet is het om te suppen door de Amsterdamse grachten? Bij Sup Center Amsterdam is dit mogelijk en je kan dit al doen voor slechts €22,50 p.p voor één uur. Ook bieden zij allerlei andere manier van suppen zoals Sup & Yoga, Sup Bootcamp en gevorderde cursussen. Super leuk toch! Wil je echt specifiek een tocht door heel Amsterdam doen dan kan je dat €40 p.p doen.

Website: M&M sup
Kosten les vanaf: €22,50
Kosten los verhuur vanaf: n.v.t

Verblijf in 3* Bungalow in
8 dagen even heerlijk eruit
Vandaag al vanaf €196.00
1.png
Bekijken

Suppen aan het strand in Bloemendaal

Suppen aan het strand is wel de mooiste omgeving en daarvoor hoef je niet helemaal naar een subtropisch resort. Nee in ons eigen Bloemendaal vind je Surfana waar je een supboard kan huren, maar ook lessen kan volgen! De lessen worden gegeven op zee en deze gaan alleen door als er niet teveel wind staat. Geloof ons je dit wil je ook niet, want door de golven kan je behoorlijk misselijk worden

Leuk om te weten is dat Surfana echt meer biedt dan alleen Suppen. Je kan hier echt terecht voor alles met surfen. Er zijn zelf surf & yoga sessies en je kan hier zelfs terecht voor een heus festival!

Website: Surfana
Kosten les vanaf: €25,00
Kosten los verhuur vanaf: €12,50

Suppen door de Domstad

Utrecht is een heerlijke stad zelfs als je er een weekend wilt verblijven. Zo beschikt de stad over een prima shop faciliteiten, een leuk theater waar veelal musicals gespeeld worden en prima uitgaansgelegenheden. Maar een leuke sup les maakt je verblijf pas echt compleet. Utrecht is super gezellig door de grachten dwars door de stad en deze kan jij per sub verkennen. Het is mogelijk om een les te nemen of een tourtocht te doen en deze laatste raden wij zeker aan! Een tourtocht “Rondje dom” duurt twee uur en kost slechts €30.

Website: SupschoolDomstad
Kosten les vanaf: €20,00
Kosten los verhuur vanaf: €30,00

Suppen in het populaire Zandvoort

Combineer een dagje strand met een heerlijke les of uurtje suppen. The Spot is het eerste Nederlandse bedrijf die Stand Up Paddeling in haar assortiment had. Je kan hier lessen volgen, maar er ook voor los verhuur kiezen. Ook kan je ervoor kiezen om je op te geven voor de Sup Camp. Hierbij krijg je in drie uitgebreide clinics het hele suppen geleerd. Het enigste wat je mee hoeft te nemen is badkleding, handdoek en natuurlijk zonnebrandcremé! Dit alles voor slechts €155 euro! Super leuk toch?

Website: TheSpot
Kosten les vanaf: €37,50
Kosten los verhuur vanaf: €12,50

Suppen in het prachtige Texel

Op Texel zijn er verschillende plekke waar je kan suppen, maar als wij er één mogen uikiezen dan is dit Zandbanktexel. Super leuk om te doen als je op vakantie gaat naar Texel! Mocht er teveel wind staan om te suppen dan kan je gebruik maken van de XXL sup wat weer een hele nieuwe ervaring is.

Website: ZandbakTexel
Kosten les vanaf: €29,50
Kosten los verhuur vanaf: n.v.t

Sup door de historische stad van Amersfoort

Amersfoort is een super gezellig stad om eens een dagje te bezoeken. Maak je dag helemaal compleet met een uurtje (of les) suppen. De toch zal door de prachtige bossen je naar de grachten van de binnenstad brengen. Een prachtig tocht wat zeker de moeite waard is. Je kan de tour boeken vanaf €34 p.p en deze duurt ongeveer 2 uurtjes.

Website: SupAmersfoort
Kosten les vanaf: €28,00
Kosten los verhuur vanaf: half dag vanaf €40,00

https://www.instagram.com/p/Bn3Bg21C1CR/

Supper aan de Noordzeestrand in Zeeland

Beachclub Natural-High heeft een leuk aanbod als het aankomt op suppen. Hier is het namelijk om naast lessen ook aan Sup Yoga mee te doen. Heb je dus al wat ervaring met Suppen dan is dit een super leuke manier van ontspannen. Vind je ballans en kom helemaal tot rust op het water.

Website: Natural-high
Kosten les vanaf: €25,00
Kosten los verhuur vanaf: n.v.t

Supclub Nederland

Marleen Backx is oprichtser van SuperClub Nederland en heeft een platform ontworpen waarbij je vanaf één website verschillende sup instructeurs en plaatsen kan boeken. Super makkelijk en leuk om de verschillende steden te bezoeken waarvan je weet dat gepassioneerd en kundige instructeurs je te woord staan.

Zelf geeft zij sup lessen en rondleidingen in Eindhoven.

Website: SupclubNederland

Reacties zijn gesloten.