VakantieDiscounter ervaringen, nieuws & aanbiedingen

VakantieDiscounter ervaringen, nieuws & aanbiedingen
0,0
0
10
0

VakantieDiscounter staat voor goedkope vakanties.

Deze reisgigant begon bekend te worden in 2014 en is sindsdien in een enorme ontwikkeling. Sinds 2015 weet VakantieDiscounter de ene na het andere prijs binnen te halen. In 2015 begon het met het beste verkozen online reisbureau en de jaren daarna volgende de prijs voor het populairste online reisbureau. Met inmiddels 250.000 vaste vakantiegangers per jaar is het uitgegroeid tot één van de grootste reisorganisaties van ons land!

In 2000 begon het VakantieDiscounter door zich volledig te richten op het online aanbieden van reizen. Begonnen met het aanbieden van de goedkoopste reizen van verschillende reisorganisaties en vliegmaatschappijen. En eigenlijk is dit de strategie welke het bedrijf vandaag de dag nog steeds dezelfde strategie. De beste deals aanbieden voor scherpe prijzen van natuurlijk alleen de beste vakantie’s

VakantieDiscounter goed in goedkoop zijn

VakantieDiscounter onderscheidt zich echt door scherpe prijzen aan te bieden voor hen vakanties. In tegenstelling tot veel andere reisorganisaties heeft het bedrijf geen fysieke reisbureaus waar mensen kunnen boeken. Daardoor kunnen ze 365 dagen per jaar goedkope vakanties aanbieden. Ze specialiseren zich op de online markt waardoor hun vaste lasten laag zijn. Daarbij kopen ze ongelofelijk grote aantallen vakanties in waardoor ze vaak hoge kortingen krijgen. Deze korting berekenen zij door aan hen klanten waardoor ze nog scherpere prijzen kunnen aanbieden. Om onafhankelijk te blijven heeft het bedrijf met vrijwel iedere reisorganisatie een samenwerking om zo bij iedereen vakanties in te kunnen kopen.

VakantieDiscounter koopt dan wel vakantie’s in bij andere reisorganisaties zoals bij Corendon, maar hier merk jij als vakantieganger niets van! Je gaat gewoon op vakantie met VakantieDiscounter en zij zorgen dan ook voor de volledige afhandeling.

VakantieDiscounter voordelen

Natuurlijk is de lage prijs het grootste voordeel van VakantieDiscounter. En dit maken ze met name waar bij last minute zonvakanties. Tenslotte is dit waar ze groot mee geworden zijn. Daarnaast is het bedrijf ook aangesloten bij de SGR, ANVR en het calamiteitenfonds. Allemaal om hun extra veiligheid te geven wanneer bijvoorbeeld het bedrijf failliet zou gaan of als er bijvoorbeeld calamiteiten uitbreken in het betreffende vakantieland.

De korting van VakantieDiscounter gaat overigens zo ver dat ze je zelfs de laagste prijs beloven! Vind jij je dus ergens dezelfde vakantie goedkoper dan bieden ze dezelfde vakantie voor dezelfde prijs aan zonder verborgen kosten. Een goedkope vakantie boeken, is via deze vakantie prijsvechter een klein kunstje. Koffers inpakken en wegwezen!

Gewijzigd op: <
Handig om te lezen!

VakantieDiscounter ervaringen