Corendon ervaringen, nieuws & aanbiedingen

Corendon ervaringen, nieuws & aanbiedingen
0,0
0
10
0

Corendon doet alles eraan om hen slogan “Altijd de beste vakantiedeals” zo goed mogelijk na te komen. Voor al hen aanbod zorgen zij voor zonvakanties voor een zo goedkoop mogelijke prijs. Dit doen zij vooral door grootschalig bij hotelketens in te kopen waardoor zij hen vakanties vaak een stukje goedkoper kunnen aanbieden. Jaarlijks verzorgd Corendon voor ongeveer 750.000 Nederlanders een heerlijke vakantie binnen Europa.

Ooit begon het bedrijf als Turkije-specialist, maar dat is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een volwaardig reisorganisatie waarbij ze nu vakanties aanbieden binnen heel Europa. Daarbij hebben ze de afgelopen jaren ook nog eens de nodige eigen hotels en resort weten neer te zetten. Het ontbrekende puzzelstukje van eigen vliegtuigen is ook al opgelost. Corendon heeft namelijk ook een eigen vliegmaatschappij waardoor zij nog goedkoper zonvakanties kunnen aanbieden. Inmiddels is de floot in de zomer uitgegroeid met 5 eigen Boeings.

Last minute vakantiedeals

Op zoek naar een last minute vakantie aanbieding?   Bij voorkeur een all inclusive last minute?? Bij deze bekende aanbieder van vliegtickets en pakketreizen, kan je zeker een last minute vakantie deal vinden.

Corendon en duurzaamheid

Natuurlijk mag een stukje duurzaamheid ook niet ontbreken bij Corendon. Tenslotte is reizen niet bepaald duurzaam. Zo is de vliegmaatschappij van Corendon bewust bezig met vliegen. Dat betekend dat zij onder meer gebruik maken van optimale aerodynamica waardoor er minder brandstofverbruik is en dus minder CO2 uitstoot. Ook is er in 2011 Corendon Foundation gestart waar reizigers een boom voor €2,50 kunnen kopen om zo de natuur een handje te helpen. Op dit moment staat de teller op 400.000 bomen en is het doel nu 1 miljoen bomen te planten. Wil je meer weten over duurzaamheid en duurzaam reizen? Kijk dan eens naar de informatie op de website duurzaam doe je zo.

Corendon is geen specialist in verhuur vakantiehuizen

Corendon is met name specialist in vliegvakanties en pakketreizen. Als je een vakantiehuis wilt huren bij een Nederlandse reisorganisatie, kan je dit bijvoorbeeld doen bij de eerder besproken reisorganisatie Belvilla.  Belvilla is specialist in grote vakantiehuizen, luxe villa’s met zwembad en vakantiehuizen met hond. Maar je kunt bij Belvilla ook bijvoorbeeld terecht voor een vakantiehuis met open haard of jacuzzi.

Corendon Voordelen

Wil je met zekerheid reizen dan is Corendon de juiste partij! Zo zijn ze onder ander aangesloten bij het SGR, ANVR en Calamiteitenfonds van de reisbranch. Kort gezegd betekend dit dat jij als reiziger de nodige zekerheid hebt als bijvoorbeeld het bedrijf failliet zou gaan. Het Calamiteitenfonds zorgt ervoor dat jij als reiziger de veiligheid hebt dat mochten er rampen zijn dat je ten alle tijden kosteloos geholpen wordt. Allemaal dingen waar je niet op zit te wachten, maar wel fijn dat het allemaal goed geregeld is

Leuk om te weten! Wist je dat het bedrijf bijvoorbeeld ook een omruilgarantie heeft? Hiermee kan je jouw geboekte reis tot 3 weken voor tijd kosteloos kan omruilen voor een andere strandvakantie van Corendon. Super handig toch?

Gewijzigd op: <
Handig om te lezen!

Corendon ervaringen