Belvilla ervaringen, nieuws & aanbiedingen

Belvilla ervaringen, nieuws & aanbiedingen

Belvilla is één van de grootste Europese spelers in Europa als het aankomt op vakantiehuizen vehuren. Jaarlijks zorgt Belvilla voor meer als 600.000 tevreden vakantiegangers welke vakantiehuizen boeken in verschillende landen als België, Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje.

35 jaar geleden begon het avontuur van Belvilla met als doel om consumenten een onvergetelijke vakantie te bezorgen in unieke vakantiehuizen. Geen openingstijden van zwembaden, burn welke op je schoot zitten of gedeelde ruimtes. Belvilla geeft je vrijheid waar je optimaal kan genieten van je vakantie. Op dit moment bestaat het aanbod uit meer dan 25.000 vakantiehuizen verdeelt over 21 verschillende landen. Of je nou opzoek bent naar een vakantiehuis in Spanje met zwembad of een vakantiehuis in Nederland aan de kust. Eigenlijk alles wat je kan bedenken qua vakantiehuizen is bij Belvilla te vinden.

Kwaliteit van vakantiehuizen belangrijk

De kwaliteit van de vakantiehuizen is voor Belvilla ongelofelijk belangrijk. tenslotte hebben de meeste mensen maar een korte periode in het jaar vakantie en dan wil je wel dat alles naar wens is. De vakantiehuizen die aangeboden worden, zijn beoordeelt met strikte criteria. Deze beoordeling vind plaats door een specialist die de vakantiehuizen met zorg doorlopen. Samen met de huiseigenaren zorgt Belvilla voor een optimale vakantiebeleving. Daarbij speelt de feedback van de vakantieganger tevens een belangrijke rol.

Heb je ondanks de uitgebreide omschrijving toch nog vragen over een vakantiehuis dan kan je 24/7 je vraag kwijt bij Belvilla. Zowel online als telefonisch kan je jouw vragen stellen.

Belvilla voordelen

Natuurlijk is de kwaliteit waarmee de huizen worden gecontroleerd al een gigantisch voordeel. Maar in 2014 onderstreepte Belvilla het succes met verschillende prijzen als “Beste aanbieder van Vakantiehuizen” door Zoover en kregen ze ook een publieksprijs van Reisgraag. Het succes van de Zoover prijs wisten ze zelfs t/m 2017 vast te houden.

Daarnaast beschikt Belvilla natuurlijk ook over de nodige zekerheden zoals ANVR, SGR en calamiteitenfonds. Allemaal onderdelen waar jij als reiziger de vruchten van plukt als bijvoorbeeld het bedrijf failliet zou gaan of dat er onverwachts een noodtoestand ontstaan in het vakantieland. Daarnaast heeft het ook het Thuiswinkelwaarborg wat voor veilig online winkelen staat.

Gewijzigd op:
Handig om te lezen!

Belvilla ervaringen

+