Belgische Ardennen huisje huren

Belgische Ardennen huisje huren
Hans@1 Algemeen 8 september 2023 Gewijzigd op:
Een Belgische Ardennen huisje huren

Op zoek naar een luxe of goedkoop Belgische Ardennen huisje? Een 2, 4, 6 of 8 persoons huisje huren in de Belgische Ardennen?
Wij hebben de mooist gelegen huisjes Belgische Ardennen voor je geselecteerd. Ook wellness huisjes Ardennen België met jacuzzi, sauna of bubbelbad. En, de hond is in de Belgische Ardennen bijna altijd welkom. Al deze huisjes liggen midden in de natuur.

Een huisje in de Ardennen geeft rust

Belgische Ardennen huisje huren voor 2 personen

Veel mensen kiezen de Belgische Ardennen voor een korte vakantie of een weekendje weg. Met name 2 persoons huisjes Vlaamse Ardennen met één of meer wellness faciliteiten en grote tuin, zijn razend populair. Veel mensen zijn op zoek naar een huisje 2 personen Ardennen met jacuzzi , bubbelbad, hottub of privé sauna. Het is de combinatie van natuur en relax faciliteit welke het hem doet. De Belgische Ardennen staan dan ook bekend om het natuurschoon en de serene rust.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle huisjes bij Heerlijke Huisjes

Huisjes Belgische Ardennen 4 personen

Indien je een Belgische Ardennen huisje voor 4 personen wilt huren, kan je ook kijken naar het aanbod van 5 of 6 personen. Veel mensen die met vier personen willen overnachten in de Ardennen België kiezen voor een huisje Ardennen midden in de natuur met 2 of 3 slaapkamers en dan kom je vanzelf uit bij de vakantiehuisjes Ardennen tot 6 personen. Je kunt een goedkoop 4 tot 6 persoons huisje Ardennen huren of gaan voor een luxe variatie. Een Belgische Ardennen huisje 4, 5 of 6 personen met sauna, jacuzzi of bubbelbad. De meeste van deze Belgische Ardennen huisjes 4 tot 6 personen worden particulier verhuurd.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle huisjes bij Heerlijke Huisjes

waterval ardennen

Belgische Ardennen huisjes met hond

Als er één regio is binnen Europa waar je het beste een honden vakantie kunt boeken, is het de Belgische Ardennen wel. Bijna nergens vind je zoveel natuur, ruimte, rust en wandelmogelijkheden met de hond. Er zijn dan ook veel mogelijkheden een Belgische Ardennen chalet of huisje mét hond te boeken. In een aantal huisjes Belgische Ardennen zijn zelfs 4 honden welkom en een goedkope vakantie met huisdieren boeken, is bijna altijd mogelijk. Ook een op een vakantiepark Belgische Ardennen met de hond.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle huisjes waar honden welkom zijn bij Heerlijke Huisjes

vakantie veluwe met hond

Ardennen België huisjes voor vrienden groepen

Vrienden groepen kunnen hun hart ophalen in de Belgische Ardennen want voor een actief vriendenweekend zijn er tal van mogelijkheden. En, je kunt natuurlijk ook een Roadtrip Ardennen maken. Van mountainbiken tot raften van paragliden tot paardrijden. Als je vrienden groep uit niet meer 8 personen bestaat, kan je bijna overal in de Ardennen wel een particulier vakantiehuisje huren. Bij vrienden groepen groter dan 8 personen ben je aangewezen op een groepsaccommodatie Ardennen.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle accommodaties bij Groepen.nl