Vakantiepark Efteling Bosrijk

Vakantiepark Efteling Bosrijk

Vakantiepark Efteling Bosrijk

Vakantiepark Efteling Bosrijk is de verblijfplaats als het aankomt op de Efteling. Midden in de bossen en toch op loopafstand van de Efteling. Het is de plek om een romantisch huisje in het bos te huren in Brabant.

Volgens de Vakantiepark Efteling Bosrijk beoordelingen staan je hier een paar prachtige onvergetelijke dagen te wachten.

Faciliteiten Vakantiepark Efteling Bosrijk

Natuurlijk draait deze vakantie om de Efteling. Dit is ook het grootste pluspunt om bij dit vakantiepark te boeken. Je kan namelijk je hele verblijf gratis gebruik maken van de Efteling. Het is zelfs mogelijk om 30 minuten eerder het park in te gaan waardoor je in alle rust je lieveling attracties kan bezoeken. De Droomvlucht, Vogel Rok, Avonturen Doolhof en vele andere attracties zijn daardoor zonder wachtrij te trotseren.

Natuurlijk heeft het vakantiepark ook verschillende faciliteiten te bieden. Het ziet er zelfs uit als de Efteling waardoor je vakantiewoning echt een unieke verblijfplaats is. De kinderen staan natuurlijk centraal bij de Efteling en dat is bij het vakantiepark niet anders. Zo zijn er verschillende speelplaatsen te vinden en is er zelfs een waterspeelplaats. Ook kan er gebruik gemaakt worden van het zwembad waar onder andere een babybad, peuterbad, whirpool en normaal zwembad aanwezig is.

Vakantiepark in de bossen met restaurant

liever een hapje eten bij je huisje? Natuurlijk is dat mogelijk! Hier heb je de keuze om bij een restaurant op het vakantiepark te eten of gewoon een hapje eten te halen. In het Eethuys kan je zowel s’ochtends, s’middags als s’avonds een hapje eten. Maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een bezorgontbijt elke dag te laten bezorgen. In de avond ook liever je beentje omhoog en even niets doen? Laat dan lekker een pizza bezorgen bij je huisje

Accommodaties vakantiepark Efteling

De accommodaties zijn uniek en dat maakt het verblijf op het vakantiepark ook zo ontzettend leuk. Zoals de Efteling zijn ook de huisjes voorzien van unieke ontwerpen en alle luxe welke je nodig hebt.
De huisjes in de bossen zijn verkrijgbaar vanaf 2 personen en in sommige huisjes kunnen zelfs 12 personen plaatsnemen. In alle huisjes zit een volledig uitgeruste keuken, zithoek met tv en badkamer met bad, douche en toilet. Het aantal slaapkamers is afhankelijk van het aantal personen in het huisje. Er is zelfs een huisje in het bos te huur met bubbelbad! Meer huisjes met bubbelbad?  Op de website huisje met bubbelbad vind je een nog groter aanbod

Ligging

Natuurlijk ligt het park op loopafstand van de Efteling. Met een kleine 10 minuutjes ben je bij het park en kan je via een speciale ingang het park betreden. Dit alles in een prachtig bosrijke omgeving zodat je optimaal geniet van je vakantie. Leuk is om een wandeling te maken door de Bosrijk. Hier vind je verschillende kabouterhuisjes, zandkastelen en is er een groot meer voor kinderen.

Vakantiepark Efteling Bosrijk faciliteiten

Op accommodatie
 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Fitness
 • Wellness
 • Animatie
 • Kinderzwembad
 • Speeltuin
In verblijf
 • WiFi
 • Airco
In omgeving
 • Nabij centrum
 • Nabij strand

Vakantiepark Efteling Bosrijk Ervaringen