Het Efteling Hotel

Het meest betoverende hotel van Nederland is met recht het Efteling Hotel. Het comfortabele viersterren hotel ligt dichtbij het attractiepark en heeft zelfs een eigen toegang. Je beleeft hier een magisch weekendje weg met uiteraard entreepassen voor het bekende attractiepark. Ben je benieuwd naar de Efteling Hotel ervaringen? Wij delen ze graag met je.

Faciliteiten

Het Efteling Hotel heeft verschillende faciliteiten waar je als hotelgast gebruik van mag maken. Eén van de belangrijkste is dat je als hotelgast een eigen toegang hebt tot het park. Entree tot het park is voor hotelgasten inbegrepen. Via een eigen toegangspoort mag je zelfs voor openingstijd al naar binnen. Je kan zo helemaal vooraan in de rij staan bij de Vliegende Hollander of de leukste attracties als eerste bezoeken. De speciale ingang voor hotelgasten is slechts 5 minuten lopen. Uiteraard ontvang je een speciale plattegrond om te zien waar je naar binnen kan.

Het hotel beschikt ook over een eigen restaurant. Je kan hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Zijn de kinderen zo moe dat ze de kamer niet meer af willen? Tegen betaling kan je roomservice laten bezorgen. Als je in een Efteling Suite overnacht kan je nog meer uit je overnachting halen met roomservice. Wil je de avond gezellig afsluiten? Het hotel beschikt over een bar waar je een drankje kan doen. Voor de kinderen is er ook een speelkasteel en het hotel heeft een eigen souvenirwinkel.

Als gast van de Efteling Hotel kan je gebruik maken van verschillende privileges. Als je bijvoorbeeld in het park souvenirs aanschaft, dan kan je deze bij het hotel laten bezorgen. Je hoeft ze zo niet de hele dag mee te slepen. Daarnaast is er natuurlijk de eigen ingang en parkeer je tijdens je verblijf gratis op de parkeerplaats van het hotel. Wil je een dagje niet naar de Efteling? Bij de receptie kan je een fiets huren en de omgeving ontdekken.

Op de laatste dag van je verblijf kan je nog steeds magische avonturen beleven. Je kan je bagage namelijk naar het depot brengen en opslaan. Als je naar huis gaat kan je bagage ophalen en vertrekken.

In de lobby van het hotel worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Klaas Vaak brengt bijvoorbeeld een bezoekje en leest een verhaaltje door. Of de kinderen worden vermaakt door een televisie met de laatste avonturen van Pardoes. Elke dag komen er sprookjesbos bewoners langs om de kinderen te vermaken.

Kamers

Je kan in het Efteling Hotel overnachten in een prachtige deluxe kamer of in een suite. De thema suites staan in het teken van je favoriete sprookjes of attracties. Elke themakamer is tot in detail uitgewerkt. Een groot aantal kamers zijn te boeken voor 4 personen om samen met het gezin te verblijven. De 4 persoonskamers zijn voorzien van twee tweepersoonsbedden op dezelfde kamer. De faciliteiten van de standaard kamers zijn als volgt: tweepersoonsbed, televisie, telefoon, bureau met stoel, badkamer met toilet, bad/douche, föhn, toiletartikelen, wastafelopstapje, kindertoiletbril, kluis, airco, garderoberuimte, airco, gratis wifi en ontbijt. Bij de kamer krijg je onbeperkt toegang tot het park en er liggen diverse bordspellen op de kamer.

Locatie

Efteling Hotel reviews zijn natuurlijk enthousiast over de ligging direct bij de ingang van het park. De ingang ligt op slechts 5 minuten lopen. Rond de omgeving van het pretpark valt ook genoeg te beleven. Je kan bijvoorbeeld een dagje shoppen in Breda of een fietstocht maken door de Loonse en Drunense duinen.

Het Efteling Hotel faciliteiten

Op accommodatie
 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Fitness
 • Wellness
 • Animatie
 • Kinderzwembad
 • Speeltuin
In verblijf
 • WiFi
 • Airco
In omgeving
 • Nabij centrum
 • Nabij strand

Het Efteling Hotel Ervaringen