Camping Recreatiepark TerSpegelt

Camping Recreatiepark TerSpegelt
Waanzinnige aanbiedingen bij

Camping Recreatiepark TerSpegelt

Op de prachtige Brabantse Kempen vindt je Camping Recreatiepark TerSpegelt nabij Eersel. Dit is geen standaard camping, maar een luxe recreatiepark waar je kan verblijven. Volgens de Camping Recreatiepark TerSpegelt beoordelingen is dit de perfecte bestemming voor een luxe kampeervakantie. Naast je eigen tent kan je kiezen voor een luxe lodge voor de ultieme Glamping ervaring.

Faciliteiten

Het hele jaar door kan je genieten van de ultieme Glamping vakantie. De faciliteiten zijn voor jong en oud vermakelijk en zelfs bij slecht weer kan je hier genoeg beleven. Het overdekte zwembad maakt het mogelijk om bij slecht weer nog steeds van het water te genieten. Er zijn ook diverse speelfaciliteiten bij het overdekte zwembad. Bij mooi weer kan je vanuit hier eenvoudig doorlopen naar het SterrenStrand. Op dit strand met natuurwater kunnen kinderen urenlang klimmen en klauteren. Er is een klauterkasteel van 8 meter hoog. Het strand is overdekt, zodat je zelfs bij slecht weer nog kan “buitenspelen”.

Naast het zwembad kan je gebruik maken van de volgende leuke faciliteiten: Blobben (via een opblaaskussen het water in gelanceerd worden), zwemplas, tokkelbaan, sportplein, bandcraften, recreatiespellen langs het water, kabouterpad, kinderboerderij, minigolf, outdoorcinema, speeltuin, beachvolleybal, fietsverhuur en gratis wifi.

Uiteraard zijn er ook nog verschillende restaurants en winkeltjes op de camping te vinden. Er is bijvoorbeeld een supermarkt waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen, restaurant de keizer, snackbar en de afhaalcorner. Voor jong en oud is er ook nog een aprés ski café.

De overige faciliteiten bestaan uit een wasserette, dart en biljart ruimte, werkplaats en kidsclub.

Kamers

Naast staanplaatsen kan je kiezen voor Glamping en huur je een luxe lodge op het recreatiepark. De lodges zijn te boeken van 5 tot 8 personen. De 8 persoon waterlodge is het meest indrukwekkend gelegen op het water met een schitterend uitzicht. De vijf persoonslodges zijn voorzien van twee slaapkamers, eigen badkamer en keuken, speeltoestel op het veld, binnen en buiten loungebanken, nespresso, vaatwasser, tv/radio, eethoek, douche, wastafel met kastje, toilet, picknicktafel en barbecue.

Locatie

Camping Recreatiepark TerSpegelt ervaringen zijn enthousiast over de prachtige ligging aan de recreatieplas. In de buurt kunnen verschillende activiteiten ondernomen worden. Er is een speelboerderij, geitenboerderij, kaasboerderij of je kan een wandeling maken door de prachtige Brabantse kempen. Verder is het een optie om een bezoek te brengen aan een attractiepark. De Efteling ligt op 58 km van de camping.

Camping Recreatiepark TerSpegelt faciliteiten

Op accommodatie
 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Fitness
 • Wellness
 • Animatie
 • Kinderzwembad
 • Speeltuin
In verblijf
 • WiFi
 • Airco
In omgeving
 • Nabij centrum
 • Nabij strand

Camping Recreatiepark TerSpegelt Ervaringen