Waanzinnige aanbiedingen bij

Camping de Paal

Ben je op zoek naar de leukste familiecamping van Nederland? Camping de Paal is al een paar keer op rij uitgeroepen tot de leukste familiecamping van ons land. Het is dus niet zo vreemd dat Camping de Paal beoordelingen al jaren enthousiast zijn. Het is namelijk de leukste plek van Nederland om met een gezin met kinderen te verblijven.

Faciliteiten

Helaas is het in Nederland lang niet altijd mooi meer. Gelukkig is hier bij Camping de Paal goed over nagedacht. De familiecamping is voorzien van een overdekt zwemparadijs. Het zwembad heeft naast zwemplezier ook nog een waterspeeltuin. Je kan hier in verwarmd water tot 25 graden de hele dag door zwemmen en spelen. Vooral de waterspeeltuin is populair bij de kinderen. Je kan hier spelen met waterpistolen en speeltoestellen in het water. De kids kunnen hier uren mee bezig zijn tijdens een slecht weer dag.

Als ouder ben je lang niet altijd zelf bezig om de kinderen te vermaken. Er is bijvoorbeeld een animatieteam aanwezig die de kinderen urenlang kan bezighouden. Neem ze bijvoorbeeld mee naar het meeleeftheater waar de kinderen echt meegenomen worden in verhalen. Of doe mee aan de activiteiten op de camping waarbij het plezier van de kinderen echt centraal staat.

Naast spel is er natuurlijk ook ruimte voor sport op Camping de Paal. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin kunnen de ouders de sportschool in duiken. Je kan hier groepslessen volgen en diverse apparaten gebruiken. De sportschool is echter wel tegen betaling. Tegen een vast tarief kan je een week lang onbeperkt sporten. Naast de sportschool kan je gratis gebruik maken van de sportvelden zoals voetbal, volleybal en basketbalvelden.

Is jouw kindje dol op buiten spelen? Breng dan een bezoek aan de Biebelebontse Paalbergen. Dit is een gigantische buitenspeeltuin op de camping van 40.000 m2. De buitenspeeltuin bevindt zich in een mega zandbak met diverse toestellen. Rond de zandbak ligt gras waar de ouders kunnen picknicken terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Is het toch te slecht voor de buitenspeeltuin? Dan kan je nog naar de binnenspeeltuin toe.

De overige faciliteiten bestaan uit: wifi tegen betaling, receptie, restaurant en een campingwinkel.

Kamers

Naast de staanplaatsen worden de Camping de Paal reviews enthousiast over de bungalows en stacaravans die je kan huren. Er zijn zelfs luxe safaritenten met eigen faciliteiten waar je gebruik van kan maken. Deze zijn voorzien van twee slaapkamers, volledig ingerichte keuken, badkamer met douche en toilet, televisie en een terras met eigen tuinmeubilair. Je komt dus echt niets tekort tijdens je vakantie.

Locatie

Camping de Paal ervaringen zijn enthousiast over de centrale ligging in Brabant. Je kan zo eigenlijk alle kanten op en als je wilt kan je zelfs een dagje de grens over. Huur bijvoorbeeld bij de receptie een paar fietsen en ga eens een fietstocht door Brabant maken. Of ga een dagje naar de Efteling en je maakt gegarandeerd de kinderen blij. Kortom een prima uitgangspunt voor een vakantie in eigen land.

Camping de Paal faciliteiten

Op accommodatie
 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Fitness
 • Wellness
 • Animatie
 • Kinderzwembad
 • Speeltuin
In verblijf
 • WiFi
 • Airco
In omgeving
 • Nabij centrum
 • Nabij strand

Camping de Paal Ervaringen