Vakantiepark Het Timmerholt

Vakantiepark Het Timmerholt
Waanzinnige aanbiedingen bij

Vakantiepark Het Timmerholt

Vakantiepark het Timmerholt, Drenthe

Ontdek de prachtige natuur van Drenthe in Vakantiepark Het Timmerholt. Je vindt hier prachtige vrijstaande huizen waarin je kan verblijven. Op het park in de buurt van Assen en Hoogeveen zelf is ook wat te beleven. De Vakantiepark Het Timmerholt beoordelingen laten al weten dat je hier een fantastische vakantie kan beleven. Dit is een park met visvijver.

Faciliteiten vakantiepark Het Timmerholt

De vakantiewoningen bij vakantiepark Het Timmerholt liggen allemaal een soort grote vijver. De vijver is ideaal om lekker van het water te genieten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een kano te huren en te gaan varen of te gaan waterfietsen. Je kan de gehuurde waterfiets gewoon bij de vakantiewoning op het water parkeren. De vijver wordt ook veel gebruikt als visvijver. Bij Vakantiepark Het Timmerholt kan je alle benodigdheden huren om te gaan vissen. Helaas kan je bij dit park geen sloep of boot huren.  Vind hier een vakantiehuis met sloep

Kinderen kunnen fijn spelen in vakantiepark Het Timmerholt.

De kinderen kunnen ondertussen lekker gaan spelen in de Timmerbox. Dit is een ruimte met volop mogelijkheden voor spelletjes en er worden leuke activiteiten georganiseerd. Ondertussen kunnen de ouders zich vermaken in de koffiehoek nabij de Timmerbox. Buiten is er ook een groot terras en zijn er verschillende speeltoestellen. Er is bijvoorbeeld een mega glijbaan, speelkasteel en springkussen. De kinderen vermaken zich prima bij de Timmerbox. Dit vakantiepark kan zich zeker meten met een vakantiepark zoals Roompot Lunsbergen . Ook een leuk vakantiepark voor een actieve gezinsvakantie Drenthe.

Midgetgolf

Voor sportieve gasten is er naast kanoën en vissen nog meer te doen. Er is bijvoorbeeld een 18-holes midgetgolfbaan. Je kan hier tegen betaling een balletje slaan tegen familie. Verder is er nog een tafeltennistafel, pooltafel, jeu de boules baan en verschillende sportvelden verspreid over het park. Er is ook nog een tennisbaan waar je even een balletje kan slaan.

Voor jong en oud worden er verschillende materialen verhuurd die je kan gebruiken. Uiteraard kan je een kano of waterfiets huren. Maar er zijn ook nog andere materialen die je kan huren. Je kan bijvoorbeeld een fiets huren en door het prachtige Drenthe fietsen of op een skelter de weg op gaan. Er zijn ook e-bikes te huur voor extra ondersteuning.

Na een drukke middag in de natuur kan je eventueel uitrusten bij het restaurant. Je kan hier op het terras een drankje drinken of in de koffiehoek iets lekkers halen.

De overige faciliteiten bestaan uit gratis wifi en een vriendelijke receptie.

Vakantiehuisjes met bubbelbad of sauna

Vakantiepark Het Timmerholt reviews zijn enthousiast over de verschillende vakantiewoningen die je kan boeken. De woningen zijn modern ingericht en in verschillende afmetingen te boeken. De woningen hebben minimaal twee slaapkamers, eigen parkeerplaats voor de deur, badkamer met douche of bad, toilet, Volledig ingerichte keuken met vaatwasser en oven, televisie, radio, cd/dvd speler en een eigen terras met tuinset. Er zijn ook nog luxe woningen met bubbelbad en/of sauna te boeken. Verder zijn er familie huizen voor grote gezinnen te boeken met meerdere badkamers, slaapkamers en televisies.

Locatie van Het Timmerholt

Vakantiepark Het Timmerholt ervaringen zijn enthousiast over de prachtige ligging in de natuur. De vriendelijke medewerkers geven graag een advies over activiteiten in de omgeving. Drie grote steden liggen op ongeveer 25 km van het park vandaan. Denk aan Assen, Hoogeveen en Emmen. Met Wildlands is Emmen natuurlijk ook leuk om te bezoeken met de kinderen. Of ga samen met het gezin terug in de tijd in Museumdorp Orvelte. Dit dorp ligt op 5 km van het park en laat je het verleden opnieuw beleven. Verder is er genoeg te beleven in de prachtige natuur rond het park.

Vakantiepark Het Timmerholt faciliteiten

Op accommodatie
 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Fitness
 • Wellness
 • Animatie
 • Kinderzwembad
 • Speeltuin
In verblijf
 • WiFi
 • Airco
In omgeving
 • Nabij centrum
 • Nabij strand

Vakantiepark Het Timmerholt Ervaringen