Camping Cisano & San Vito

Camping Cisano & San Vito
Waanzinnige aanbiedingen bij

Camping Cisano & San Vito

Rechtstreeks aan het Gardameer ligt Camping Cisano & San Vito. Eigenlijk bestaat de camping uit twee campings die met een tunnel aan elkaar verbonden zijn. Door twee campings samen te voegen krijg je een geweldig resort om op te verblijven. De Camping Cisano & San Vito beoordelingen zijn ook niet voor niets zo enthousiast.

Faciliteiten

In de zomermaanden beschikken beide campings over een eigen zwembad waar je gebruik van kan maken. De zwembaden beschikken over verschillende glijbanen en een kinderbad. In het zwembad is wel een badmuts verplicht.

Voor eten kan je uiteraard terecht bij het bar/restaurant van de camping. Wil je toch graag je eten afhalen? Geen probleem er zijn afhaalmaaltijden beschikbaar. Verder is er nog een supermarkt waar je eventueel vergeten boodschappen kan halen. In het hoogseizoen is er tevens animatie voor zowel de kinderen als volwassenen op de camping. Voor de jonge kinderen is er in de avond ook een minidisco.

Ben je sportief aangelegd? Dit is uiteraard geen probleem want je kan verschillende sporten beoefenen op de camping. Denk bijvoorbeeld aan volleybal, tafeltennis, minigolf, fitness, trampoline springen, voetbal en boogschieten. Jonge kinderen die hun energie kwijt willen kunnen terecht in de speeltuin.

Tegen betaling is het mogelijk om op de camping gebruik te maken van een wasmachine, droger en wifi. Verder ligt op zo’n 3 kilometer van de camping een disco. Je kan hier eventueel naartoe tegen betaling met de discobus. Verder beschikt de camping over een parkeerplaats. Deze ligt alleen niet bij de accommodatie zelf.

Kamers

Via Camping Cisano & San Vito kan een bungalowtent of stacaravan geboekt worden. Beide zijn eigenlijk van alle gemakken voorzien. De stacaravans zijn voorzien van een volledige keuken, slaapkamer met twee enkele bedden en een hoogslaper. Verder is er een badkamer me douche en toilet. Voor de stacaravan is een terras met zitje en parasol. Tegen bijbetaling kan er ook gekozen worden voor een extra grote stacaravan met extra slaapkamer en ruime badkamer. Verder is er nog de bungalowtent die onder glamping valt. De tent is volledig ingericht met een eigen keuken en slaapkamers met echte bedden. Verder zijn er stopcontacten met stroom en is er een compleet tuinmeubilair met terras voor de tent. De Camping Cisano & San Vito ervaringen zijn enthousiast over de verblijfmogelijkheden.

Locatie

Camping Cisano & San Vito ligt aan de oostkant van het Gardameer. Uiteraard kan je eenvoudig een bezoekje brengen aan het Gardameer zelf. Je vindt hier verschillende restaurants, winkeltjes en watersporten om te beoefenen. Cisano di Bardolino ligt op zo’n 2 kilometer van de camping. In de Camping Cisano & San Vito reviews wordt ook een bezoekje aan Verona aangeraden op zo’n half uur rijden van de camping.

Camping Cisano & San Vito faciliteiten

Op accommodatie
 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Fitness
 • Wellness
 • Animatie
 • Kinderzwembad
 • Speeltuin
In verblijf
 • WiFi
 • Airco
In omgeving
 • Nabij centrum
 • Nabij strand

Camping Cisano & San Vito Ervaringen