Goedkoop naar Center Parcs? 8x de beste tips

Goedkoop naar Center Parcs? 8x de beste tips
Arno@2 Overnachten 2 maart 2020 Gewijzigd op:

Zo boek je een goedkope vakantie Center Parcs.

Een goedkope vakantie naar Center Parcs is helemaal niet zo moeilijk als je zou denken. Natuurlijk zijn er periodes waar de prijzen oplopen, maar over het algemeen zijn er genoeg tips te vinden om zelfs in het hoogseizoen zo goedkoop mogelijk naar Center Parcs te gaan. Wist je bijvoorbeeld dat Center Parcs standaard een aantal kortingen geeft? Hieronder gaan wij in op deze kortingen en geven we de beste tips om zo goedkoop mogelijk naar Center Parcs te gaan.

Familie- of 55+ korting

Center Parcs is een echt familiepark en daar geven ze dan ook graag een korting voor. Ben je 55+ of heb je een kind jonger als 13 jaar dan krijg je 20% extra korting! Let wel even op dat deze korting niet geldig is met schoolvakanties, maar een weekendje weg kan je daardoor al gauw enkele tientallen euro’s schelen.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle lastminutes bij Center Parcs

20% Vroegboekkorting van Center Parcs

Het gehele jaar door heeft Center Parcs vroegboekkortingen lopen. Zo kan je bijvoorbeeld in de zomermaanden goedkoop je vakantie voor het najaar of de kerst boeken. En natuurlijk in de het najaar goedkoop een zomervakantie boeken. Natuurlijk moet je ver van te voren boeken, maar dan krijg je wel 20% korting en dat kan zeker in de zomermaanden een flink bedrag schelen. Des de eerder je boekt, des de hoger de korting! Je kan de volgende staffelkortingen aanhouden

  • Zes maanden van te voren boeken: 20% korting
  • Vier maanden van te voren boeken: 15% korting
  • Twee maanden van te voren boeken: 10% korting

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle lastminutes bij Center Parcs

Waanzinnige woensdag korting

Iedere woensdag is het Crazy Wednesday! Dit betekend dat Center Parcs extra hoge kortingen geeft op cottages en vakantiehuizen. Elke woensdag worden de aanbiedingen om 12:00 uur online gezet en zijn dan te boeken t/m 24:00 uur. Je hebt slechts 12 uur om te beslissen, maar in ruil daarvoor krijg je wel een korting van 35%! Ideaal als je dus al weet dat je een weekendje, midweek of weekje de deur uit gaat. Alle parken doen aan de Waazinnige woensdag alleen varieert het aanbod. Zit jouw aanbieding er dus niet tussen dan kan het zomaar zijn dat die week erop er wel tussenzit. Let op dat de acties alleen online te boeken zijn!

Center parcs de Vossemeren

Vraag om vouchers

Center Parcs heeft naast online acties ook heel veel offline aanbiedingen. Vaak zijn deze kortingen in de vorm van vouchers met een actiecode erop. Deze kan je online invullen waarna je een flinke korting kan krijgen. Vaak zitten de vouchers bij een tijdschrijft of worden ze gegeven bij een bestelling bij producten voor baby’s of jonge kinderen. Wil je naar Center Parcs dan kan het verstandig zijn om in je omgeving na te vragen of iemand een voucher heeft. Zo deelt Prenatal bijvoorbeeld vaak vouchers uit met een korting tot 50% op je vakantieverblijf!

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle lastminutes bij Center Parcs

Center Parcs met ING rente punten

Als je klant bent bij ING dan ken je vast wel de rentepunten winkel? Door je spaargeld verdien je punten en daarmee kan je allerlei producten en korting krijgen in de rentepunten winkel van ING. Zo kan je bijvoorbeeld een korting krijgen van €150 op je vakantieverlijf. Deze bonnen kan je eigenlijk altijd combineren met de vroegboekkorting en famillie- 55+ korting. Het is dus korting op korting waardoor je extra voordelig op vakantie kan! Let op dat er op de pagina van de ING altijd voorwaarde staan wanneer de korting geldig is. Sommige verblijven zijn namelijk uitgesloten. Er zijn verschillende kortingen met verschillende voorwaarde dus is een korting niet geldig, controleer dan een andere korting met de ING punten.

vossemeren center parcs

Kies een Mystery park

Center Parcs beschikt over 19 parken verdeelt over 4 landen. Maakt het jou niet heel veel uit waar je precies zit dan kan dit een fantastische deal voor jouw zijn! Met het Mystery park kies je voor een land, periode en aantal personen waarna je een paar dagen voor vertrek krijgt te horen naar welk park je precies gaat. De kortingen welke wij hebben gezien lopen op tot 60%! In sommige gevallene is het zelfs mogelijk om een gratis upgrade te krijgen naar een premium of VIP cottage. Deze deals worden niet bij Center Parcs zelf aangeboden, maar door bungalows.nl!

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle lastminutes bij Center Parcs

Boek heel vroeg of juist heel laat

Center Parcs is soms prijzig, maar dat is vaak als je geen rekening houdt met de kortingen welke te krijgen zijn. Als je een goede korting wilt hebben dan moet je of juist heel vroeg zijn (liefst 4 tot 6 maanden van te voren) of heel laat boeken. Zo profiteer je van bijvoorbeeld van een goede vroegboekkorting of juist van een perfecte lastminute! Ook in de zomervakantie zijn er vaak nog cottages te verkrijgen alleen moet je dan niet al te kieskeurig zijn qua park en liggen van je cottage.

Center Parcs Hochsauerland zwembad

Kies het juiste park

Center Parcs kent 9 vakantieparken in Nederland en dat betekend dat er dus voldoende keuze is. Alle vakantieparken hebben een Aqua Mundo en zijn voorzien van alles wat je nodig hebt voor een luxe vakantie. Toch zijn de prijzen van de vakantieparken lang niet hetzelfde en kan het per park enorm verschillen. Zo is bijvoorbeelde De Huttenheugte, Limburgse Peel en De Kempervennen vaak een stuk voordeliger als andere parken. Let op dat dit per periode kan verschillen, maar zeker De Huttenheugte is vaak een erg voordelige Center Parks park.

Hebben jullie nog tips om goedkoop naar Center Parcs te gaan? Laat het ons weten!

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle lastminutes bij Center Parcs

Reacties zijn gesloten.