6x slapen onder de Noorderlicht

6x slapen onder de Noorderlicht
Arno@2 Overnachten 6 september 2019 Gewijzigd op:

Het Noorderlicht staat allemaal stiekem op onze bucketlist. Maar slapen onder het Noorderlicht is nog veel beter! Een unieke ervaring welke de rest van je leven bij zal blijven. Wij hebben de leukste accommodaties voor je uitgezocht waar je een prachtig uitzicht over het Noorderlicht kan hebben.

Levin Iglut – Finland

In de heuvels de Finse Lapland vind je 24 glazen iglo’s waar je vanuit je bed het prachtig schouwspel van het Noorderlicht kan zien. Ze zien er niet super groot uit, maar ze zijn voorzien van alle luxe welke je nodig hebt! Zo is er een luxe tweepersoonsbed, keukentje, badkamer, airco en zelf een rookvrije ruimte aanwezig. Wil je jezelf echt verwennen dan neem je één van de verwenpakketen erbij zoals champagne met chocolade of een welkomstpakket met kaasjes, wijn, chips en likeur. Overigens is er ook een restaurant aanwezig waardoor je voor het schouwspel nog heerlijk een hapje kan eten & drinken.

Te boeken vanaf €299,00 bij deze link

Verblijf in in
8 dagen even heerlijk eruit
Vandaag al vanaf €431.00
17.png
Bekijken

Kakslauttanen Arctic Resort – Finland

Op 250km van de poolcirkel vind je dit prachtige resort. Altijd gedroom om in een soort van iglo te slapen dan is dit je kans! Het zijn geen echte iglo’s, maar toen wij de vorm zagen dachten wij hier wel direct aan. Vanuit de iglo met glazen dak heb je een prachtig uitzicht op het sterrendek en met een beetje mazzel dus ook het Noorderlicht! De kamer biedt een slaapplek voor drie personen! Super handig als je dus nog een kleintje mee hebt. Natuurlijk beschikt je over een apart toilet en in een apart gebouw kan je gebruik maken van douches en sauna’s.

Slapen in een iglo doe je vanaf €365 wat voor deze unieke ervaring zeker het geld waard is. Boeken kan je op deze website.

Torassieppi Aurora Dome – Finland

Hier verblijf je een nacht in de wildernis in een soort van moderne Yurt. Een groot deel van de Yurt is dicht, maar de voorkant en een deel daarboven is van glas gemaakt. Hierdoor kan je vanuit je bed de prachtige kleuren van het Noorderlicht prima zien terwijl de houtkachel heerlijk aan het knisperen is. Natuurlijk is de omgeving ook uitermate geschikt om te skiën of wandelen. Er is zelf op het complex een sauna en restaurant aanwezig om het af te maken.

De prijs is zeker aangenaam, want je verblijft hier al vanaf €120,00 per yurt. Te boeken op deze website.

Hotel Iso-Syöte – Finland

Gevestigd in de meeste zuidelijke valei van Finland vind je Hotel Iso-Syöte. Hoewel het hotel in 2018 te maken kreeg met een brand wordt momenteel het deel met de Eagle view suite gerenoveerd. Vanaf 1 december 2019 moet deze weer te boeken zijn en dan is dit zeker een aanrader. Je zit hier namelijk hoog in de lucht met een prachtig uitzicht voer de natuur. Voorzien van ongekende luxe! Waar je in de kamer ook bekent overal kan je naar buiten kijken doordat de muren als het dak van glas is. Vanuit je bed, maar ook vanuit je privé jacuzzi! Hoe vet is dat!

Voor de Eagle view room moet je wel €525 betalen en dat kan op deze website.

Aurora Bubble – Finland

In het Wilderness Hotel Nellim vind je de beroemde Aurora Bubble. Deze accommodaties zijn rond en voorzien van een prachtige raampartij voor/boven je bed. Hier zie je s’avonds dan ook de duizenden sterren en hopelijk ook de prachtige kleuren van het Noorderlicht. Het is dan ook niet groot, maar voorzien van een luxe tweepersoonsbed en toilet. Je kan voor de rest van de faciliteiten gewoon gebruik maken van het servicegebouw. Hier bevinden zich heerlijk douches en zelfs enkele sauna’s waar je heerlijk kan ontspannen.

Het mooie is dat de prijs echt super is! Vanaf €99 kan je al deze kamer boeken op deze website.

Tree hotel Harads in Zweden

Bij het Tree hotel in zweden hebben we niet een specifieke accommodatie welke je moet boeken, maar zijn er verschillende boomhutten waar je kan geniet van de Zweedse landschap. In de bossen, maar met voldoende zicht op de lucht kan je hier ultiem genieten van de prachtige sterren. De cabine is een leuke boomhut waar je vanuit je bed zo naar buiten kan kijken. Ideaal voor het noorderlicht. Overigens kan je ook in een Ufo of vogelnest kamer verblijven.

Goedkoop is het niet om hoog in de bomen te slapen, want een overnachting kost hier ongeveer €500. Boeken kan op deze website.

Reacties zijn gesloten.