Dit zijn de mooiste naaktstranden van Europa

Dit zijn de mooiste naaktstranden van Europa
Arno@2 Ontdekken 2 mei 2019 Gewijzigd op:

Weg met die tanlines! De één verafschuwt ze, terwijl de ander niets anders wilt: naaktstranden! Terwijl topless zonnen steeds minder populair is, kent het naakt recreëren op het naaktstrand dit probleem niet. Het gevoel van vrijheid door in ons natuurlijke kostuum rond te lopen zorgt bij veel strandgangers voor ontspanning en rust. En natuurlijk het grootste voordeel je krijgt geen strepen terwijl je aan het zonnen bent!

Voor degene welke in zijn voor een heerlijke zonvakantie aan een naaktstrand. Dit zijn de mooiste naaktstranden van Europa en er is zelfs één te vinden in ons eigen land!

Cap d’Agde – Frankrijk

Cap d’Agde in Frankrijk is het populairste naaktstrand ter wereld en staat ook wel bekend als de hoofdstad voor nudisten. De wijk waar het allemaal afspeelt wordt ook wel Quartier Naturiste genoemd en heeft een zandstrand van 2km lengte. Dit gehele zandstrand is bedoeld voor naakt recreëren en is één van de eerste naaktstranden van Europa. Je hebt hier zelfs kappers, hotels, restaurants en kroegen waar je naakt terecht kan!

Verblijf in 4* Hotel in
2 dagen even heerlijk eruit
Vandaag al vanaf €88.00
1.png
Bekijken

Koversada – Kroatië

Hou je van een echte naaktvakantie dan kan deze ook op je bucketlist! Koversada is namelijk een naaktcamping met eigen naaktstrand. Hier kan je de gehele dag naakt rondlopen en zo vanuit je caravan of tent het strand op.

Vera Playa – Spanje

Vera Playa is het belangrijkste naaktstrand van Spanje en ligt vlakbij het plaatsje Almeria. Hier heerst een heerlijk klimaat waar ze regen bijan niet kennen en genieten van lange warme dagen. Logisch dat het populair is voor een naaktstrand. Zelfs in een deel van Vera Playa is het toegestaan om naakt rond te lopen. Maak je verblijf compleet met een overnachting in het enigste naturistische hotel van het Spaanse vaste land Vera Playa Club.

Plage des Grottes – Frankrijk

Dit naaktstrand is gelegen op het Franse eiland Île du Levant en ligt vlakbij de Franse kust. Hier is het verplicht om naakt rond te lopen en is alles met textiel overbodig! Hallelujah beter wordt het toch niet!

Es Trenc – Mallorca

Geen drukke hotels en drukke boulevards, maar puur natuur! Dit twee kilometer lange naaktstrand ligt midden in een natuurgebied van het Spaanse eiland Mallorca waar je optimaal geniet van alles op je heen. Helaas is dit strand niet uitsluitend bedoelt voor naturisten, maar zijn hier ook mensen in textiel van harte welkom. Wees niet bang, niemand zal je raar aankijken als jij hier naakt rondloopt.

Zandvoort – Nederland

Natuurlijk mogen wij als tolerant land als Nederland niet achterblijven. Ondanks ons klimaat is naakt recreëren toch mateloos populair bij ons. Een goed naaktstrand is dan ook ondenkbaar. Zandvoort heeft tussen paal 68.5 en 21 een stuk strand waar je geheel naakt mag genieten van de zon. Ook bij de strandtenten zoals Adam & Eva is het toegestaan om gezellig naakt een drankje te doen. Let wel op niet bij alle strandtenten is het toegestaan!

Ses Salines – Ibiza

Ibiza het eiland van de hippies en waar is vrijheid naar belangrijker dan bij hen. Jammer genoeg is Ibiza helemaal niet zo makkelijk met nudisme. Ondanks dat heeft het partyeiland een paar naaktstranden waarvan Ses Salines de mooiste is. Vernoemd naar de zoutmeren in het zuiden van het eiland. Het naaktstrand is gelegen op het meest zuidelijke puntje van het eiland en is omringd met prachtige pijnbomen. De parelwitte stranden en azuurblauw zee zouden je bijna doen geloven dat je je ergens op de Malediven waant.

Reacties zijn gesloten.