5x onontdekte bestemmingen voor op je bucketlist

5x onontdekte bestemmingen voor op je bucketlist
Arno@2 Bucketlist 10 april 2019 Gewijzigd op:

Wat is de wereld toch mooi. Het liefst willen de hele wereld in één keer ontdekken. Helaas zijn we niet alleen. Massaal vliegen we naar Bali, Thailand, Ijsland of pakken we de auto naar Frankrijk of Italië. Verlaten stranden, rustige traditionele dorpjes, alleen op safari of wandelen door de natuur met niemand om je heen, het is soms wat lastig te vinden. Ben jij op zoek naar een onontdekt stukje wereld? Bekijk onze top 5 onontdekte bestemmingen.

Montenegro

Het is één van de mooiste landen van Europa, maar toch hebben niet veel mensen hier van gehoord. Voor natuurliefhebbers is dit hemel op aarde. Het land is piepklein (ongeveer de helft van België) maar heeft ongekend veel natuurschoon. Montenegro land heeft een prachtige kust, uitgestrekte landschappen, historische steden en ruige bergen.

Kotor is een eeuwenoude havenstad van Montenegro en is met haar historische centrum een absolute must visit tijdens je reis door Montenegro. Liever naar het strand? Bezoek het badplaatsje Budva. Deze autovrije stad is omringd door middeleeuwse stadsmuren en bevindt zich aan de Montenegrijnse kust. Montenegro heeft werkelijk alles en dat ontdekken steeds meer mensen. Wil je nog van de rust genieten, dan moet je er dus snel bij zijn.

Verblijf in Hotel in
8 dagen even heerlijk eruit
Vandaag al vanaf €734.00
1.png
Bekijken

Banda Eilanden Indonesië

Bij Indonesië denken de meeste mensen snel aan Bali, maar met meer dan 15.000 eilandjes heeft Indonesië nog zoveel meer te bieden. Één van de minder bekende plekken zijn de Banda Eilanden en dit is compleet onterecht. Het zijn namelijk één van de mooiste eilanden van Indonesië en misschien wel van de wereld. Niet alleen boven water is dit gebied een lust voor het oog, ook onder water kijk je je ogen uit. De Banda Eilanden liggen in de Molukken waardoor ze wat minder makkelijk te bereiken zijn. Hierdoor blijft de natuur nog mooi in tact. Een prachtig stukje onontdekt Indonesië.

Armenië

Armenië is misschien niet het eerste land waar je aan denkt wanneer je op zoek bent naar een vakantiebestemming. Toch heeft Armenië enorm veel te bieden. Natuur- en cultuurliefhebber kunnen hun hart hier ophalen. De vele historische plekken, traditionele dorpen, gigantische bergen en prachtige natuur maken Armenië een hele fijne reisbestemming. Bovendien word je hier met open armen ontvangen. De mensen van Armenië staan namelijk bekend om hun vriendelijkheid. In de zomer kunnen temperaturen oplopen tot wel 30 graden.

De Faeröer Eilanden

Als je op zoek bent naar een unieke reisbestemming dan zijn de Faeröer Eilanden iets voor jou. De Faeröer Eilanden liggen midden in de Atlantische oceaan. Hoewel ze formeel behoren tot Denemarken voelt het als een compleet andere wereld. De eilanden liggen zo afgelegen en de natuur is zo uniek dat het één van de meest bijzondere bestemmingen is om te bezoeken. De meeste eilanden zijn vlak en de kustlijnen rotsachtige met steile wanden.

Als je toch op de Faeröer Eilanden bent dan ontkom je waarschijnlijk niet aan de papegaaiduikers. Deze opvallende vogel gaat ongetwijfeld je hart stelen, want met haar zwart witte dons en kleurrijke snavel is het een prachtige beestje. Ze worden ook wel de clown van de zeevogels genoemd en ik begrijp het wel. Super cute <3

Ethiopië

Ethiopië is met haar overweldigende natuur, historie en traditionele dorpen één van de meest unieke landen om te bezoeken van Afrika. Van nijlpaarden spotten, het groene noorden, imposante bergen, ruige savannes, traditionele dorpjes tot gigantische watervallen. Tijdens een rondreis door Ethiopië ontdek je alles wat dit unieke land te bieden heeft.

Reacties zijn gesloten.