Vliegwinkel.nl ervaringen, nieuws & aanbiedingen

Vliegwinkel.nl ervaringen, nieuws & aanbiedingen
10,0
1
10
0

Ben je opzoek naar goedkope vliegtickets dan ben je bij Vliegwinkel.nl aan het juiste adres! Als sinds 1989 is het bedrijf actief. Eerst met fysieke winkels in onder meer Haarlem, Arnhem en Amsterdam en sinds 2001 ook met een website. Vanaf 2011 sloten de fysieke winkels hen deuren en ging het bedrijf verder als website.

Vliegwinkel.nl is onderdeel van Travix Nederland waar ook een aantal andere grote Nederlandse reiswebsites onder vallen. Onder meer Cheaptickets, BugdgetAir en Flugladen vallen ook onder dit bedrijf. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het verkopen van vliegtickets, maar heeft ook andere diensten zoals huurauto’s en reisproducten welke ze aanbieden. Alles om de reiziger een zo volledig mogelijk aanbod te doen.

Goedkope vliegtickets van alle luchtvaartmaatschappijen

Vliegwinkels.nl heeft een volledig aanbod van verschillende bestemming. Je vlucht kan je gemakkelijk via de website zoek doormiddel van verschillende filters in te voeren. Aan de hand van deze filters zoekt het systeem bij de verschillende luchtvaartmaatschappijen naar de goedkoopste vliegtickets zodat jij zo goedkoop mogelijk kan vliegen. Leuk om te weten is dat wanneer je een vliegticket boekt, je altijd op je volgende vliegtickets €10 korting krijgt.

Voordelen Vliegwinkel.nl

Natuurlijk is het vergelijken van de vliegtickets van verschillende vliegmaatschappijen het grootste voordeel van Vliegwinkel.nl. Dit kan je tenslotte een hoop geld besparen. Daarnaast deelt de website verschillende inspiratie blogposts om naartoe te vliegen. Super leuk als je een vakantie zoekt!

Vliegwinkel.nl is daarnaast aangesloten bij de SGR en ANVR wat jou als reiziger de nodige zekerheid geeft. Mocht Vliegwinkel.nl namelijk failliet gaan dan ben jij als reiziger optimaal beschermd

Gewijzigd op: <
Handig om te lezen!

Vliegwinkel.nl ervaringen

2020-06-25 21:13:00
10
4 jaren geleden
10 10 0
Geboekt bij