Sunweb ervaringen, nieuws & aanbiedingen

Sunweb ervaringen, nieuws & aanbiedingen
0,0
0
10
0

In 2000 is Sunweb begonnen met het online aanbieden van reizen voor zowel zomer- als wintervakanties. Sunweb biedt dus voor het gehele jaar vakanties voor een zo scherp mogelijke prijs. Inmiddels biedt Sunweb vakanties aan van 15 verschillende landen en kan je kiezen uit meer dan 2000 verschillende vakanties

Sunweb is ooit begonnen onder de Sunweb group en is inmiddels overgenomen door een groot Scandinavische investeringsmaatschappij Triton. Dit is hetzelfde bedrijf wat onder meer pasgeleden Corendon heeft overgenomen. Sinds 2015 is Sunweb tevens sponsor van de succesvolle wielerploeg en is sinds 2014 zelfs de reispartner van de KNVB. Dit betekend dat zij verantwoordelijk zijn voor de vlieg- en busreizen voor Oranje-spelers en supporters.

Sunweb Selections

Sunweb Selections zijn voor de vakantiegangers die echt onbezorgd op vakantie willen gaan. De Selections zijn vakanties welke steevast hoge beoordelingen krijgen van vakantiegangers. Kort gezegd kan je zeggen dat de Selections de best gewaardeerde hotels appartementen en chalets in het aanbod van Sunweb. Daarnaast krijg je bij een boeking van een Selection een rechtstreeks transfer van de luchthaven naar het hotel. Ook is er ten alle tijden een Nederlandse reisleider aanwezig op het resort. Op dit moment zijn alleen Selections te boeken in Turkije, Griekenland, Spanje, Tunesië en Cyprus.

Sunweb voordelen

Sunweb is aangesloten bij de belangrijkste organisaties als het aankomt op op zekerheid voor je vakantie. SGR, SGRZ, ANVR, Thuiswinkelwaarborg en het garantiefonds zijn enkele stichtingen welke ervoor zorgen dat jij als reizigers optimaal kan genieten van je vakantie. Zo ben je bijvoorbeeld verzekerd tegen faillissement van Sunweb en draag je bij aan een duurzamere wereld.

Wanneer je een vakantie boekt bij Sunweb dan bereken ze de uitstoot en financieren zij hiervoor een project welke deze uitstoot compenseert. Natuurlijk lost dit de CO2 uitstoot niet op, maar door projecten te financieren welke aan CO2-compensatie doen neemt Sunweb wel verantwoordelijkheid. Zo hoop Sunweb vakantiegangers zo Co2 neutraal mogelijk op vakantie te laten gaan.

Gewijzigd op: <
Handig om te lezen!

Sunweb ervaringen