Solmar ervaringen, nieuws & aanbiedingen

Solmar ervaringen, nieuws & aanbiedingen
8,0
1
10
0

Met inmiddels 30 jaar ervaring streeft Solmar nog steeds dezelfde denkwijze als toen der tijd. Goede service en kwaliteit leveren voor een zo laag mogelijke prijs. Iedereen die bij Solmar een vakantie boekt moet met een glimlach terugkijken op zijn vakantie. Daarbij is er geen onderscheidt tussen busreizen, vliegvakanties of stedentrips. Hoe duur, kort of ver je vakantie ook gaat. Iedereen moet met een glimlach terugkijken.

In 1984 begon Solmar in de reismarkt met busreizen richting Spanje. In de loop der jaren kwamen daar steeds mee bestemmingen bij en nog later bereiden ze naast busreizen ook vliegvakanties aan. Op dit moment zijn er reizen mogelijk naar bestemmingen in Spanje en Kroatie, maar ook excursies naar onder andere Italie en Polen. Toch blijven de populairste bestemmingen bij Solmar echt de badplaatsen van Spanje waar ze al meer dan 35 jaar in gespecialiseerd zijn.

Inhoudsopgave

Solmar voordelen

Solmar kent een groot verleden met vakanties aanbieden in Spanje. Niet zo gek dat dit ook de voornaamste kwaliteit is. Maar de bestemmingen bereiden zich steeds uit en met een uistekende service voor een lage prijs onderscheidt Solmar zich van andere reisorganisaties. Daarnaast is Somar de afgelopen vijf jaar de “Beste Aanbieder Zonvakanties” bij Zoover en wist het zelfs afgelopen jaar de prijs te winnen voor “Populairste Aanbieder zonvakanties”. Dit alles krijgt het voor elkaar door goed samen te werken met buschauffeurs, hostessen en reisleiders.

Naast dat je bij Solmar een verzekering kan afsluiten, zijn ze ook aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Allemaal instanties welke ervoor zorgen dat jij al reizigers profiteert van een goede basis. Zo ben je verzekerd mocht Solmar bijvoorbeeld failliet gaan en zullen als je kosten vergoed worden wanneer er bijvoorbeeld een noodsituatie in het vakantieland voordoen. Natuurlijk hoop je dat dit allemaal niet hoeft, maar het is fijn dat eraan gedacht is.

Gewijzigd op: <
Handig om te lezen!

Solmar ervaringen

2020-05-11 09:02:00
8
4 jaren geleden
8 10 0
Super vakantie gehad
Het was geweldig Solmar! Hopelijk gauw weer naar Spanje
Geboekt bij