Over Ses Salines

Vlakbij de zoutvelden en het vliegveld vindt je in het zuiden van Ibiza, Ses Salines. Dit is een vrij gevarieerd zandstrand waar werkelijk iedereen lijkt te komen om van zon, zee en strand te genieten. Van jonge gezinnen tot de lokale bevolking en nudisten alles komt hierheen om van het strand te genieten. Het zandstrand zelf is vrij lang en op de achtergrond zie je pijnbomen. Dit zorgt voor een idyllisch plaatje langs de kust van Ibiza.

Over Ses Salines

Ses Salines staat bekend om de catamaran boten. Deze boten zie je op een deel van het strand liggen. De boten worden regelmatig gebruikt voor excursies. Als je ervan droomt een keer een tochtje te maken op een catamaran, dan zit je hier absoluut goed.

Iets voorbij de catamaran boten zie je een piraten uitzichttoren. Deze werd vroeger gebruikt om piraten op tijd te spotten. Als je hier voorbij wandelt kom je verschillende top restaurants tegen. De restaurantas liggen echt prachtig aan het strand en serveren top gerechten. Maar hou er wel rekening mee dast de prijzen hier wat hoger zijn dan gebruikelijk op Ibiza. Toch is het wel geweldig om hier een keer te dineren

Het strand zelf is vernoemd naar de zoutmeren vlakbij het strand. Het strand zelf is perfect om te relaxen en lekker te genieten van de zon. Verwacht alleen geen stil strand want je bent absoluut niet de enige die hier in de zomer van de zon komt genieten.

Ses Salines ligt op 10 minuten rijden van het bekende Playa d’en Bossa. Het strand is wel rustiger dan de stranden die echt in Playa d’en Bossa liggen. Er zijn ook verschillende faciliteiten. Zo kan je deelnemen aan watersporten of een ligbed huren. Met de fiets is het slechts 6 km fietsen naar het strand. Eventueel kan je ook met de taxi, bus of je eigen auto ernaar toe rijden.

Inhoudsopgave

Volgens onze gasten

Ses Salines Ervaringen