Over Es Cavallet

Es Cavallet is één van de bekendste stranden op Ibiza. Het eerste deel van dit prachtige zandstrand is bekend bij beroemdheden. Je moet er dus niet gek van opkijken als je een aantal bekende spot op dit strand. Een deel van het strand is speciaal boor nudisten. Je vindt dit deel in het midden van de zandduinen. Helemaal aan het einde staat het strand bekend als een populaire strand onder de gayscene op Ibiza.

Over Es Cavallet

Es Cavallet ligt op slechts 6 km van Playa d’en Bossa en 10 km van het centrum van Ibiza-stad. Het wordt aangeraden om de bus naar dit pitoreske strand te nemen omdat het aantal parkeerplaatsen vrij beperkt is. Toch is het wel de moeite waard om naar dit prachtige strand te rijden.

Langs het strand vindt je twee beroemde restaurants: El Chringuito en Chiringay. Chringay is een beroemd restaurant in de gayscene en een ontmoetingsplaats voor homo’s. In het exclusieve El Chringuito heb je een grote kans om bekende sterren tegen te komen. Het restaurant staat ook bekend om de spectaculaire opening en sluitingsfeesten aan het begin en einde van het seizoen. Mocht je hierheen willen reserveer dan op tijd want de kaartjes zijn altijd vrij snel uitverkocht.

Es Cavallet is vooral populair bij de bekende sterren omdat het vrij privé aanvoelt. De hoge zandduinen geven je privacy aan het strand. Hier maken de sterren natuurlijk ook graag gebruik van. Het voelt op dit strand minder aan als massa toerisme en dit maakt het een fijne plek om even te ontsnappen aan de drukte op Ibiza.

Inhoudsopgave

Volgens onze gasten

Es Cavallet Ervaringen