Over Cala Vadella

Cala Vadella staat in de top lijst met mooiste stranden van Ibiza. Dit is natuurlijk niet zonder reden want de stranden hier zijn werkelijk prachtig. Je kan hier genieten van zon, zee en strand in een unieke omgeving. Het strand is in tegenstelling tot de meeste andere stranden op Ibiza vrij rustig gelegen. Ideaal dus voor de rust zoekers die op zoek zijn naar een beetje ontspanning.

Over Cala Vadella

Cala Vadella ligt op 25 minuten rijden van Ibiza stad, maar slechts 10 minuten van Sant Jose. Mocht in Sant Jose verblijven dan is dit strand zeker een aanrader om een keer naartoe te gaan. Vanuit deze plaats gaan er directe busverbindingen die hier stoppen.

Het strand zelf is 300 meter lang en langs de kant zijn er groene pijnbomen te vinden. Het water voor het strand is kraakhelder en dit is perfect als je graag wilt snorkelen. Er is ook nog eens vrij weinig stroming, waardoor je hier ook prima met de kinderen kan zwemmen. Op het strand worden ook een aantal faciliteiten verhuurd. Er is bijvoorbeeld een duikschool waar je jezelf kan opgeven voor duiklessen, maar je kan ook een kajak of waterfiets huren.

Langs het strand zijn vijf restaurants te vinden waar je heerlijk iets kan eten of drinken. Vooral bij zonsondergang is het heerlijk om hier iets te gaan eten. Je hebt namelijk vanaf het restaurant een prachtig uitzicht op de zee. Vanuit de zee kan je eventueel ook het centrum van Cala Vadella inwandelen. Je vindt hier verschillende winkeltjes en restaurants. Vanwege de aanwezigheid van verschillende faciliteiten is Cala Vadella absoluut een aanrader.

Vanwege de zuidwestelijke ligging van het strand is dit ook nog eens het strand met de meeste zonuren van Ibiza. Kortom redenen genoeg om hier een dagje naar het strand te gaan.

Inhoudsopgave

Volgens onze gasten

Cala Vadella Ervaringen