Hippiemarkt Punta Arabi

Hippiemarkt Punta Arabi

Over Hippiemarkt Punta Arabi

Ibiza staat natuurlijk bekend om de hippie markten op het eiland. Als je naar Ibiza op vakantie gaat moet je natuurlijk een keer zo’n markt bezocht hebben. Eén van de grootste hippiemarkten op het eiland vindt je in Es Canar. Dit is de Hippie markt Punta Arabi vernoemd naar de Hotel Club Punta Arabi. Dit hotel begon ooit met het aanbieden van hippie spullen en dit groeide uit tot de grootste markt op het eiland. De markt bestaat al sinds 1973 en is zeker weten de moeite waard om te bezoeken tijdens je verblijf op het eiland.

Over Hippiemarkt Punta Arabi

Je vindt de Punta Arabi hippiemarkt in Es Canar. Dit plaatsje ligt in het noordoosten van Ibiza. De beste manier om de markt te bereiken is met de auto. Vanaf Ibiza Stad is het ongeveer 25 minuten rijden naar Es Canar. Voor een paar euro kan je hier parkeren op één van de parkeerterreinen rondom de markt. Een alternatief is de bus of taxi naar de markt nemen. Vrijwel elke taxi chauffeur is bekend met de hippiemarkt en brengt je er zonder problemen naartoe.

De hippiemarkt begint op de Avinguda Punta Arabi en bestaat uit ruim 500 verschillende kramen. Helaas is lang niet meer alles echt door de hippies gemaakt. De laatste jaren komt er helaas ook veel uit China, maar dit mag de pret niet drukken. Terwijl je langs de verschillende kraampjes wandelt wordt je vermaakt met live muziek en geniet je van de gezellige sfeer.

Je kan op de hippie markt niet alleen shoppen voor sieraden en accessoires, maar ook lekker eten. Er staan verschillende kraampjes waar eten aangeboden wordt. Daarnaast zijn er speciale attracties te vinden voor de kinderen. Hier kunnen de kids zich heerlijk vermaken.

Openingstijden

De hippie markt in Punta Arabi is van april tot en met oktober elke woensdag in Es Canar. De markt is geopend vanaf 10.00 tot 18.00. Er is dus geen avondmarkt.

Inhoudsopgave

Volgens onze gasten

Hippiemarkt Punta Arabi Ervaringen