Pharos Reizen ervaringen, nieuws & aanbiedingen

Pharos Reizen ervaringen, nieuws & aanbiedingen
0,0
0
10
0

Pharos Reizen is vernoemd naar de oudste vuurtoren ter wereld. Zoals ze zelf zeggen helpen ze je bijschijnen naar de zoektocht naar jouw volgende bijzonder vakantie. Pharos Reizen biedt autovakanties aan door vrijwel heel Europa.

Pharos Reizen is onderdeel van de ANWB en richt zicht op autorijzen binnen Europa. Eigenlijk alle type vakanties zijn te vinden op de website waarbij er voor een autovakantie is gekozen, omdat je hierbij je eigen tempo kan bepalen. Ideaal voor gezinnen, maar ook als je gewoon meer vrijhuid wilt als bij georganiseerde reizen waar je aan vaste vertrektijden vastzit. Met meer dan 18 jaar als reiservaring is er ieder geval voldoende kennis voor jouw ideale autovakantie!

Op vakantie met de auto

Als je kiest voor Pharos Reizen dan kies je voor een vakantie met de auto. Betekend dit dat je altijd hele lange stukken moet rijden en gebroken thuiskomt? Nee juist niet! Pharos reizen zorgt er namelijk voor dat de voorbereiding allemaal zijn gedaan en dat je elk type vakantie kan maken, maar met de voordelen van een auto. Ga bijvoorbeeld een Fly & Drive maken of maak een mooie rondreis door een gebied waar al je hotels al zijn geregeld. Natuurlijk zit daar het eten bij zodat je na een mooie rondrit direct kan aanschuiven en kan genieten van een heerlijke maaltijd

Pharos Reizen voordelen

Pharos Reizen is onderdeel van de ANWB wat natuurlijk erg prettig is. Wanneer je bij Pharos Reizen je vakantie boekt, heb je dan ook de voordelen welke je als ANWB klant ook hebt. Daarnaast beschikt Pharos Reizen over een Travelife Certificaat. Dit is een certificaat welke reisbedrijven krijgen wanneer zij voldoen aan een strengen lijst van eisen met betrekking tot duurzame criteria. Duurzaamheid is ongelofelijk belangrijk voor het bedrijf en motiveren zij reizigers om steeds duurzamer op vakantie te gaan. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een elektrische auto.

Daarnaast is het lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor heb je als reiziger meer zekerheid als bijvoorbeeld Pharos Reizen failliet zou gaan of als er tijdens je vakantie calamiteiten zijn. In al deze gevallen ben je als reiziger optimaal beschermd.

Gewijzigd op: <
Handig om te lezen!

Pharos ervaringen